Hm132 Zeynep0607 ben her tuvalete kalkıp dalınca doğurduğunu görüyorum 😁geçen gece 3 kez doğurdum sabah eşime anlatıyorum gülüyoruz 😄😄😄
pamukannesi25 Tif Aminnn inşallah 🙏🏻 Peki sezeryan olduğu için sizin çatı muayenesi falan yapmadı öyle değil mi
Zeynep0607 Bguzeel ay kuzum Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla alalım inşallah bebişlerlerimizi kucağımıza ❤️
Sarahh Zeynep0607 37+4 üm bu gün çok rahatım ve 2 gündür sertleşmeler çok sık oluyor galiba doğumum çok yakın
Zeynep0607 Sarahh öyle sertleşme mi oluyormuş kuzum yaklaşınca benim de bazen böyle oluyor sa heyecan yaptım şimdi 😁😁
Dogagumus Zeynep0607 aynı gün sezeryan oluyoruz 🙂 rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Minnakyavrum heartnurse ilerde dediniz siz ultrasyona göre mi hesapliyorsunuz yoksa normal adet tarihine göre mi hesapliyorsunuz dogumunuzh benim de 4 haftanonde kafam karıştı
Snemgokbil Zeynep0607 bende 36 oluyorum bugün 3nde tahmini doğum dedi sezeryan için 39 da alıyorum dedi
Ebruli91 Zeynep0607 bende 36 dayım haftaya 37.haftada gidicem dr bakalim o zaman tarih verir ama 39 u görme taraftari arada alt tarafta batma hissi oluyor iğne batırır gibi normalmiş oda
Zeynep0607 Ebruli91 valla kuzu ben hergün doğuracakmış gibi bir his içindeyim hareketlerimi baya etkiliyor artık çünkü çok zorlanıyorum
Busra_sansar Hm132 37.haftadayım ben de ,31 Ekim doğum tarihim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin Allah tüm evlatlarımızı 🤲Benim de mideme baskı uyguluyor kıžcem göbegim sertleşti baya ayrıca WC trafiği aşırı yoğun 🤣🙂