Zeynep0607 Kızlar nasıl gidiyor ? Sıkıntılarınız nedir? Tarih Belli mi? Valla ben 36. Haftamın içindeyim yatmak kalkmak inanılmaz zor.Konuşurken bile nefes nefese kalıyorum😁Ayın 24 ünde sezeryan olucam Allah nasip ederse.
ays-e Zeynep0607 37.haftamdayım 14ekimde inşallah sezeryan günüm Genital bölgenin kemik ağrısı çok fena kesinlikle yatakta sağa dola dönmek,oturup kalkmak,yürümek bile işkence 😬 Ama çok şükür çok bekledim bugünleri görmeyi 14.haftamdan beri erken doğum riskim olduğu için sesimi hiç çıkarmayayım diyorum 🙈
Hicran-01 Zeynep0607 haftamız aynı, hatta 24 unde sezeryan olacağım inş.dedıgın gibi nefes almakta çok zorlanıyorum.ara ara ağrılarım başladı sanki. Çalışıyorum birde.cuma günü son.
duuyqquu Zeynep0607 36+3 üz bizde kafası 32. Haftadan beri aşağıda kilosu normal doğuma uygun. Sezaryen olursam 20ekim verdi tarihi doktorumuz ama normali bekleyeceğim hayırlısıyla 🙏🏻 benim ağrılarım sadece yatarken sağ ve sol kalçamda oluyor pnun harici gayet iyi gidiyor kızlar 😌 az kaldı hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun ♥️
[silindi] Zeynep0607 35+0 bugun olduk nabzim 165lere cikiyor kalp doktorunuda gittim hicbir sorun yok biktim gercekten evde yemek hazirlarken el vantilatoruyle geziyorum😁 tansiyonumda 13lerde 2 kasim tam 39+0 da sezaryen olcam allahin izniyle beni bu nefes darligi mahvetti piskolojimi bozdu onun disindakilere valla bisey demiyorum yatmakmis agriymis bunlari sikyet edemiyorum allah saglikli bir sekilde bebekleri kucagimiza almayi nasip etsin
Zeynep0607 ays-e ay kuzum kemik ağrısı bende olmadı belki önümüzdeki hafta ben de de olur allahım ya evet ben de öyle riskli bir gebelikti ilk bebeğimi kaybettiğim için hep korkularla geçti Ay 9 günün kalmış çok heyecanlı❤️ Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
ays-e Zeynep0607 olmasın da inşallah zor benim bebek doğum pozisyonu almış baya aşağıda nst’ye bağlayan hemşire bile inşallah 10gün bekler dedi dün 🙈 ayy evet çok şükür çok da heyecanlı bugünü hem çok bekledim hem de hiç hazır değilim hep bugünler hiç gelmeyecekmiş gibi olunca 🙈 Riskli gebe olmak çok zor gerçekten her an bişey olacakmış duygusu ne bebeği kabullendiriyor ne süreci yaşatıyor ama ikimiz için de çok şükür en zor günler geçti gitti sağlıkla kucaklarımızda birlikte hastaneden çıkalım inşallah♥️
Hm132 35+3 oldum..Kasiklarda hafif ağrılar var.Yatmak kalkmak uyumak zor..Heleki Wc trafiği 😄 25 Ekimde sezeryan olacam..
Busra_sansar Hm132 37.haftadayım ben de ,31 Ekim doğum tarihim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin Allah tüm evlatlarımızı 🤲Benim de mideme baskı uyguluyor kıžcem göbegim sertleşti baya ayrıca WC trafiği aşırı yoğun 🤣🙂
Zeynep0607 ays-e ay kuzum inşallah sağlıkla alalım da herrşeye razıyım ben de.Hamile kalınca bugünler nasıl geçecek diyordum şimdi son 17 gün şaka gibi geliyor.
Boncukoyunu1 37+5 im 🥰 pazartesi günü sezeryan günüm belli olacak ☺ az bir zamanımız kaldı çok şükür 💕
Zeynep0607 [silindi] kuzum çok yeme ben yemeği bi tık fazla kaçırınca aynı senin gibi oluyorum ve hayat zindana dönüşüyor ne yapsam rahatlayamıyorum.Ben de antalyadayım şuan bile klima açık evde mahvoldum yazın hamilelik çok kötüymüş gerçekten
pamukannesi25 Ben 33 e girdim bu hafta doktora gidicem size sormak istediğim ne zaman şu nst denilen şeye bakıcaklar benim merak ediyorum bende 😄size ne zaman baktılar ilk
Tif pamukannesi25 bana ntsde 33 te bakıldı puan 36+2yiz 37de gidip sezeryan günü alacak kısmet olursa inşallah bizim sezeryan gününe 20 ekimden sonra demişti rabbim bibişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
heartnurse 35+1im bel sırt bacak ağrısı uykusuzluk mide yanması ve mide bulantısıyla boğuşuyorum akşamdan beri dişim sızlıyor muhtemelen diş ağrısı da eklenecek bu listeye 28 haftalıkken acil apandist ameliyatına alındım zaten çok zor bi iyileşme süreci atlattım o yüzden kafayı yemek üzereyim ayın 10unda randevum var o zaman gideceğim 30.haftadan beri bebek kafa pozisyonda gelişimi genel olarak 3-4 hafta ileride hep merakla muayene gününü bekliyorum sezeryan kararı mı verecek normale mi zorluycaz çatı muayenesi olurum diye düşünüyorum muayenede hafif ondan tırsmıyorum da değil ama bebeğim için her şeye değer
Zeynep0607 heartnurse kuzum çok geçmiş olsun uykusuzluk bende de başladı hat safhada hatta inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım
Minnakyavrum heartnurse ilerde dediniz siz ultrasyona göre mi hesapliyorsunuz yoksa normal adet tarihine göre mi hesapliyorsunuz dogumunuzh benim de 4 haftanonde kafam karıştı