Mer93 13-5 biz de 12 de gördük pipisi falan ortada yani ama dr hala büyüsün net söylerim diyo😄 daha ne kadar net olacaksa
HaticeC123 13+0 miniğim🌸 Haftaya gidicem tahmin ederim dedi ama net söylemek için 16.haftayı bekliyo dr 😂 sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahh 🤲🏻😊
Kiwi12 melikessuuu 13 haftalık falan olsun öyle gitmeyi dusunuyorum ama ben kız hissediyorum oğlumda erkek hissediyordum kız dedi doktor ama.erkek çıktı😁
Ozlemduman Kalbim-22 Ah mideden ne çok çekiyorum ben kussam rahatlıcam ama asla kusamıyorum öyle bir mide bulantısı ki bütün gün yatırıyor tam kusucam diye gidiyorum boş boş öğürüp dönüyorum bulandığı yetmiyormuş gibi birde öyle bir yanma var ki oğlum anne sen ejderha gibi ağzından alev mi çıkaracaksın diyo midem yanıyor dediğim de 🤷♀️😂
Busra-busraa 20 Nisan görümüyor bizim doğum tarihide.12 haftalığız.cinsiyeti bilmiyorum henüz ama bulantı kusma halsizlik beni mahvediyo.oğlumda hiç bulantı kusma yaşamamıştım.hepimiz için hayırlısı olsun raabim gönlümüze göre versin inşallah