Aykutzen Kızşar 33 haftalık hamileyim multivitaminin yanı sıra arada omg3 kullanıyorm siz hangi marka kullanıyorsunuz?
Hanim78 Aykutzen canim ben de omega royal kullanıyorum doktorum vitaminden önemli dedi sonuna kadar kullanacam fiyat biraz pahalı ama beyin gelişimi için çok önemli dedi doktorum
Aykutzen Hafizeipek canım ben 4. Aydan sonra kullanmaya basladım ama hafta iki kez falan alıyorum . 30. Haftalarda omg3 ihtiyacı daha cok artıyor bu haftalardan sonra günaşırı içmeye basladım
Cansugunel0619 Sadece doktor yazınca mi kullanılıyor yoksa doktora danışın kendi imkanlarımızla da alabilir miyiz
Aykutzen Cansugunel0619 canım ben doktoruma söyledim kullanmak istediğimi oda omg3 ün ismini verdi gttim eczaneden alamaya fakat doktorumun verdiğini değil en iyisini alıp kullandım. Hamilelikte sadece gebeler için uretilmiş omg3 kullanın canım . Kullanmak istersen doktoruna kullanmk istediğini söyle internetten baktım ilk zamanlar hamile kalmadan önce kullanmaya baslayanlar bile varmış
Cansugunel0619 Aykutzen kaçıncı haftadan sonra kullanmaya başlanmalı geni diyorlarya 6. Aydan yada 7. Aydan sonra bebek kilo alıyor diye o zaman kullanılsa ne olur
Aykutzen Nefesliva bnde tüm vitaminleri kapsayan bir omg3 kullanıyorum ocean mummy (omg3 , multivitamin , multimineral) , canım bunun yanında ayrıca multivitamin kullanıyor musun yoksa tek bunu mu alıyorsun?
Nefesliva Aykutzen ilk 3 ay folik asit kullandım sonra demir hapına başladım 6 ci ayımda belimde agrı var diye magneZyum verdi arada içiyorum ama başka vitamin hiö içmedim gecen hafta 33 haftalıkken doktoruma ben balık yiyemiyorum vitamin içiyimmi dedim oda femix verdi birde demir yani kan hapı ikisini kullanıyorum şuan canım benim doktorum vitamin pek tavsiye etmiyor ceviz fındık ye diyordu hep
Hanim78 Aykutzen evt cnm her gün 1 tane 22+6 haftadayim 2 aydır kullanıyorum doktorum doğumdan sonra bile kullansan iyi olur dedi sütten bebeğe geçiyormuş beyin gelişimi için çok önemliymis
Aykutzen Cansugunel0619 canım bn 4. Aydan itibaren basladım gğn asırı ıcıyorum suan . İnternetten baktım insanlar hamile olmadan kullanmaya baslamışlar cok önemliymiş bnce baslamadıysan sende doktoruna söyle basla
Aykutzen Nefesliva multivitamin falan da vermedi mi canım ya ? Benm folikasitten hemen sonra multıvitamin kan ilacı ve magnezyum basladı . Omg3 üde bn kullanmak istedim danıştım doktoruma osekilde basladım
Aykutzen Nefesliva bence vermeliydi sen söylemeden d3 vitamınıde kullanıyorm bn ayrı olarak agıza 9damla damlatılandan oda cok onemliymiş doktorum verdi