momssssss Birtanesi84 canım ben bugün sabah test yaptım çift çizgi gördüm 😀💖 darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin hepimize inşallah canım ben şimdi çarşamba dr randevum var hayirli haberler alirim inşallah kanda da çıkar gebelik kesesini de görürüm ici de doludur bebek vardır sağlıklıdır kalp atışı da vardır inşallah ben o zaman rahatlarım ışte canım.
Birtanesi84 momssssss çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏🙏 Benim adet sancılarım devam ediyor her WC ye gittiğimde oldum diyorum ama gelen bişey Yok bakalım hadi hayırlısı 🎈🎈
momssssss Birtanesi84 amin canım sende gebe olabilirsin bence o rahim büyüdüğü için kasik ağrısı olur
Birtanesi84 momssssss canım ben Pazartesi günü test yaptım tam adet günümde belirtileri taşıdığım için ama negatif çıktı aradan beş gün çıktı bugün hasta olmadım yapayım dedim yine test çıktı anlamadım bu işi adetimden sekiz gün geçti ama negatif nasıl oluyor bu kadar gecikmesi normal değil ki 🤷🏻♀️
Kubranurrr momssssss kesin sonuçtur zaten canım silik çıkmış olması yeni döllendiğini ve hcg değerinin yeni yeni yükseliyor olduğunu gösterir. Yarın bi test daha yapsan emin ol daha koyu çizgi çıkar . Kan testi yaptır ztn yarım saat sonra sonucu alıyosun zaten hiç böyle tereddütlere gerek kalmadan :)
Birtanesi84 Kızlar test yaptım sonra evden misafirliğe gitmek için çıktık az önce geldim testi atmamışım duruyordu bi baktım çok silik ama ikinci çizgi var 😱😱 çok bekledikten sonra mı olur böyle bişey acaba
momssssss Birtanesi84 sanmiyorum canim ilk dk larda ilk yarim saat baz aliniyormus benim gecikmenin 4.gunu yaptım silik çıkmıştı hemen anında ama sonra 10.gun yaptım net koyu çıktı
Krispiim16 Birtanesi84 canım saat ilerledikçe incecik ip gibi kalıyor ben saklıyorum mesela ilk testimi ordan biliyorum 😌
Merveee277 momssssss canım benim silik çıktığında kan testim 11,46 çıkmıştı bir kaç gün bekle öyle yaptır istersen
Rumis momssssss gözün aydın canım darısı bize adete 4 gün kala yaptım ben tek çizgi çıktı bakalım adetim gelmezse kan vericem dua et 🤗