Mavidunyamm Zynpbr00 Valla ben şuan 40 haftalık hamileyim. 18 den beri hissediyorum ama hiç saymadım Hareketlerini. Sayıp kendimi neden strese sokayım ki. Zaten belli bir haftadan sonra saat başı, hatta yarım saatte bir kıpırdıyor. Oturup hareket saymak stres sebebi 🤗
saglikciaanne Mavidunyamm Zynpbr00 Aynen 30+5 im bende doktorum hiç say demedi bende sayma gereği duymadım belli dönemler hiç hareket etmiyor bazen hiç durmuyor maasallah . Ama ben artık o dönemleri de bildiğim için strese girmiyorum
Tugcecanan Zynpbr00 saymak değilde bir süre sonra bebekler kendi rutinlerini oluşturuyorlar uyku uyanıklık saatlerini sizde fark ederseniz günün belli saati çok hareketli olup diğer saatler sakin olabiliyorlar. İster istemez saate bakıp şimdi uyanır diyebiliyorsunuz zaten 😅 daha erken haftalarda da saymadan zaten aklınıza işliyor hareket edip etmediği
cahillesohbetikestim Zynpbr00 28. Haftadan sonra düzenli hareketleri başlar canım. Saymak değil ama az ya da çok hareket ettiğini bilirdim o haftadan sonra.
Seyma0323 saglikciaanne canım hemen hemen aynı haftalardayız, sizdede oluyor mi mesela bazı sabahlar hiç durmuyor bazende ne yapsam ses seda yok🤣 günü tutmuyor
zamaneannesi80 Zynpbr00 33. Haftadayım doktorum say demedi ama belli bi rutine girer artık dedi.. mesela gece onda coşuyor evladım 😂
Seyma0323 30+1 oldum doktorum saymana gerek yok daha dedi, mesela dun sabah kıpır kıpırdı bugün ses seda yok yani gün güne tutmuyor. Genelde akşam hissederim. 34 den sonra günde 15 hareket dedi dokturum
saglikciaanne Seyma0323 kesinlikle oule mesela normalde gece boyunca durmaz bu gece tık yoktu sabah kalktım gümbür gümbür 😁😁
Ozge Zynpbr00 22den beri takip et dedi ama say demedi. Günde ne kadar hareket etmesi gerekiyor tam bilmiyorum 🤷🏻♀️
Seyma0323 saglikciaanne benimde dün akşam ve sabah durmadı bugünde tık yoktu🤣🤣 kahvaltıdan sonra hareketlendi şimdi gene uyku modunda heralde. Önceden stresse giriyordum şimdi alıştım huyuna
Prensesaysima Zynpbr00 hiç sayıp kendimi strese sokmadim çok nadir ederse şüpheye düşersem anca sayarım dedim sukur ona bile gerek kalmadı 40 haftalik olduk pazartesi doğum olucak inşallah
Deletedmom_8 Zynpbr00 32. Haftaya girdim. Bu haftadan sonra günde 10 kez hareket etmesi lazım dikkat et dedi. Hafta ilerledikçe yeri daraldığı için hareketleri azalacak 10 defa hareket hissedersen endişe etme ama daha az olursa gel mutlaka dedi. Şimdilik çok hareketli zaten saymaya ihtiyaç duymuyorum. Ama hafta ilerledikçe muhtemelen saymam gerekecek