meleklerin_annesii Bu elbiseyi cinsiyet partisinde giymeyi düşünüyordum üzerine mavi ve pembe renk çiçek işlemesi yaptırıp , eşimin kuzeni “ aynı gelinlik gibi duruyor bence bunu giyme dedi “ öyle mi ? Çokmu abest kaçar lütfen linçleyecekler yorum yapmasın .!
minikturtam1 meleklerin_annesii hiç alakası yok. Bence kimin ne dediğine hic takilmayın. Gayet hoş bir elbise. Eminim üstünüzde cok daha güzel duruyordur. Mavi pembe işleme fikrini sevdim. Ama elbisede nasil durur bilemedim. Düşüncelerimin sizi etkilemesini istemem Tamamen içinize sindigi gibi davranın.
BirFeyzaBirBebek meleklerin_annesii elbise güzel giyilir tabi. Ama bana da gelinlik gibi geldi 🙂 tabi ben olsam gelinlik gibi diye giymemezlik yapmam güzelim elbiseyi.
mommytobe_ meleklerin_annesii lincleyecekler donsunler kendi kiclarini linclesinlerrrrrr elbise gayet sirin guzel ben begendim baya dedigin gibi ciceklerle de susle guzel olur
Siracinannesi meleklerin_annesii tül olan kollarını keserseniz sanki daha hos olabilir kafaniza mavi ve pembe renk çiçekli birşeyler yapabilirsiniz aklıma bunlar geldi görünce ama siz nasıl isterseniz öyle yapın derim kendi zevkiniz sonuçta kimseyi umursamayn ☺️
Ebru-EY Ya ben elbiseyi pek sevemedim. Belki üstte duruşu daha hoş olabilir. Bilemedim. Gelinlik gibimi evet öyle gibi duruyor
ardenmoms Linçleyecek bi durum yok ortada 😂 biraz haklı gibi nikah elbisesine benziyor başka günlük elbise giyseniz bile daha güzel olur bence yada üzerinde duruşunu görseydik ama siz beğendiyseniz kimseyi dinlemeyin
KeremikoBayky meleklerin_annesii ne giyeceğiniz onu ilgilendirmez hatta kimseyi ilgilendirmez ne isterseniz onu giyebilirsiniz. Fikir olması açısından size kendi cinsiyet partim de giydiğim elbisenin resmini koyuyorum.
SbhtYlmz Cinsiyet partimizde bende beyaz elbise giymiştim ama benimki şifondu…Kendiniz beğendiyseniz başkalarına çok takılmayın sonuçta herkesin zevki farklı. Madem gelinlik gibi düşünülüyor o bahsettiğiniz işlemeleri yapmayın dahada abiyeleşmesin.işleme yerine cinsiyet renginiz neyse başka bi aksesuar kullanın
Sumeyyeky meleklerin_annesii bunu diyen hayatında hiç gelinlik görmemiş heralde gördüğü her brhaz elbisryi gelinlik sanıyor demek ki alakası yok gayette zarif ve hoş bir elbise ♥️
Azra41 meleklerin_annesii Gelinlik değil bariz belli 😄 hayır gelinlik olsa ne olurmuş onuda anlamadim ? Siz beğenerek görerek almissiniz sonuçta ben olsam birisi öyle dedi diye giymemezlik yapmaz inadına da giyerdim gayet güzel bence 🥰 insanlar hep konuşurlar kuzum .. Bence dışardan gelen sesleri pek takma …