Merveilay Ecemminnesi cocugun tekmeleri gobek kaşıntısı tekrar baslayan mıde buakntısı diş etlerindeki şişlik ve hassasiyet..37+0
Ecemminnesi Kevser4727 hastaneden mi yazıyorsunuz nerden biliyorsunuz 2cm açıklık olduğunu. İlk bebeğiniz mi?
Melismelo 38+3 bebiş hareketleri, mide yanması, catı ağrısı, böbrek ağrısı ve sürekli tuvalete gitmekden uyuyamıyorum 😕
Ecemminnesi 39-40 a kadar nasıl dayanacağım diye düşünüyorum sürekli yazık bebeğime de yansıyor üzüntüm.
Ecemminnesi Merveilay ben normal doğum istiyorum ama belli değil cuma randevum var çatı muayenesi olacağım artık ona bağlı
Merveilay Ecemminnesi benım diş etlerim çok kabardı agzım kapanmıyor ve aşırı kanlandı sıcak çay ıcerken damak ıcındeki atar damarım ıkı defa patladı acilde lazerle yaktılar cok zordu son 1 bucuk ayım diş sıkıntımla geçti. Aslında bızde normal ıstıyoduk hatta vocuk bas asagı bastırıyor ama zorunlu sezeryan dişlerımı sıkamıyorum cekırdek bıle kıramıyorum
Merveilay Ecemminnesi edin edin 6 ay su içemedim bulantı hapları sivilce doldu yüzüm hamılelık alerjisi sımdıde 1 haftadır gobek kasıntısından uyuyamıyorum 😂 reflü kusmalar diş etleri ağrılar ilk gebelik zorlayıcıydı neyseki 37 haftayı geride bıraktık son 10 gün