KayraVeAnnesi_06 Duygu5445 Duygu değişimleri oldu , adetime yakın sivilcelerim çıkar çıkmadı . Baş dönmesi yasadım bide göğüs ağrım vardı damarlarım çok belirginleşmişti Bende bunlar oldu
anneligedair Duygu5445 halsizlik ve sürekli tuvalete çıkıyordum başlarda üşüttüm diye düşündüm. sonra reglimin 2-3 gün geciktiğini fark ettim. bu şekilde anlamıştım
1mila1 melekortac Duygu5445 KayraVeAnnesi_06 bsrydnn anneligedair Meltem99- hepinizin belirtilerini aynı anda yaşıyorum psikolojik sanırım 😃😃😃 asyagibi
melekortac @Duygu5445 iki gebeliğimdede adet zamanın gelmeden önce sık idrara çıkma şikayetim başlamıştı. İlkinde bilmiyodum. İkinci gebeliğimde adetime bir hafta varken idrara sık gittiğim için arkadaşıma bile demiştim en son bu kadar sık tuvalete gittiğim zaman hamileydim diye. Tahmin etmiştim ikinci gebeliğimde idrara çok sık gitmekten 🤣
bsrydnn benim saçlarım cok asırı dökülmüştü ya hastayım Allah korusun ya hamileyim demiştim arkadaşıma. bir de evcil hayvanlar hissedip yaklaşmaz diye bir yazı okumustum zamanında, gerçekten de ilk zamanlar yanıma yaklaşmamıştı bizimkiler
1mila1 Meltem99- ben test yapmadim daha hala bekliyorum hic umut olmadığı için test yapıp üzülmek istemiyorum 😃
Erbe Duygu5445 ilk hebeligimde şiddetli şekilde süt ve soğan kokusundan tiksinmistim hamile olduğumu nilmeden ikincidede dört aylk bebişim emmeyince test yaptık ogrendik
[silindi] Duygu5445 Hiç akıntımın olmaması.Tabii ben bunun hamilelikle alakası olduğunu bilmiyordum hatta akıntım olmadığı için hamile kalmam imkansız demiştim ve salmıştım 😂
Selinsahinnn Duygu5445 göğüs şişkinliği hassasiyeti ve kusma oldu bende mide bulantısı aşırı derecede öyle fark ettim adetime 4 gün kala 🤣
Gizmo55 Duygu5445 göğüs hassasiyeti oldu canım sonrasında kasık ağrısı da eklenince şüphelenmiştim ☺️