Nazli_1169 Kızlar yaa normal de sezeryan da bana korkutucu geliyor bilemiyorum epidural doğum kolay diyorlar öyle teselli etmeye çalışıyorum kendimi bilmiyorum ya hissiyatım çok değişik bu aralar
hemsiree Nazli_1169 ben de 36+5im 😊 ama hiç doğum korkum yok bir an önce kızıma kavuşmak için sabırsızlanıyorum 😊 inanıyorum ki ona dokunduğum an 9 ay boyunca çektiklerimi hemen unutacağım 🥰
HavvaSonmez03 Nazli_1169 27+1 olduk şimdiden başladı korkularım 🙄 acaba sezryan mı normal doğummu , hem normal doğumdan korkuyom hemde sezeryandan nasıl doğurcam anlayamadım gitti 🤦🏼♀️
Ballisinsen Nazli_1169 canim tatlidir. Herkes bana doguramazsin sen dediler. Oyle de guzel dogduki offf.. masallah. Akışına birak. Neden dusunuyorsun. Bebisin sana yardimci olcak korkma. Normal dogum guzel. Sezeryan olmadim. Bir baktim tek avazda hop diye çıktı. Nasil rahatladim. Bosaldim. Rahatladim. Butun icim temizlendi. Korkma. Cokguzel olcak. Daha sonra hatirlamiyorsun bile dogru duzgun ne cektigini 😂
Deletedmom_1003 Hepimizde öyle yalnız değilsi 37.haftadayım tek istediğim şey bir an önce doğması sağlıklı bir şekilde stresim ona yansıyor üzüntülerim çok üzülüyorum
Nazli_1169 Deletedmom_1003 ya bilmiyorum bende bazen bu bebeyimi nasıl doğuracam diye düşününce az bi strese girmiyor değilim :/
Ecemminnesi Bende 36+4 üm aşırı stres depresyon ruh hali var uyku düzensizliği bir an önce hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin rabbim hepimize bu gecede yine aynı sorun mide yanmasından uyuyamıyorum bebek ağzımdan çıkacak resmen
Nazli_1169 Ballisinsen yaaa benim canım da çok tatlıdır bu korku aslında geçen çok sert bir sancı girdi yanlardan omuzlarıma kadar elektriklendim (hayatımda yaşadığım ilk sancı idi) ondan sonra böyle biraz artık ya sürekli böyle sancı girdiğinde ben napıcam vs vs diye bi düşünce bi korku sarmaya başladı beni 🥺