Ayse_3434 Fndkrdu trendyoldan aldım ben beğendim fiyatıda uygundu 105 TL ye almıştım daha henüz kullanmadım ama gayette kullanışlı duruyor
gulin-35 Fndkrdu bır sene once orta hallı bı canta aldım ıkı ayda sapı koptu sokuldu bu sefer ınstagramdan mcd cantadan aldım bıraz pahalı ama hem genıs hemde saglam baya
Buseyllzr Fndkrdu https://ty.gl/ozizni0ttz bundan aldım 3 buçuk aydır kullanıyorum hem çok geniş içi hem çok güzel duruyor önünde termos özellikli 3 tane biberon koyma yeri var çok memnunum
Cemssceren Bence almış olanlar fotoğraf atsın ve ürünün nasıl olduğunu yazsın, altına da link eklenirse herkes faydalanır ❤️
Fndkrdu gulin-35 mcd çanta istiyorum ama tek kafamı karıştıran fiyatı aynı kalitede başka marka yok mudur fiyatı daha uygun diye düşünüyorum. Bi yandan da ucuz bişey alıp 2 gün sonra patlasın yırtılsın istemiyorum
Dilayyyyy Sırt cantasi seklinde alirsaniz cok rahat edersenz ama mutlaka geniş alın ilk aylarda yetiyorda 4 5 ay sonra kucuk gelmeye basliyor ben civilden almstm keske buyuk alsaymisim