xzxzxzxzxz İki gün önce hastaneye gittim beta 380 lerde çıkmıştı bugün gittiğimde ise 1200 lerde çıktı bir sorun olurmu önceden de bir düşüğüm vardı İkiz de olabilirmiş tek de olabilirmiş ama dış gebelikte olabilirmiş dedi doktor keseyi daha görmedik
sezgii xzxzxzxzxz olabilir benimde fazla artıyordu ama sağlıklı gebelik ve ikiz değil bir kaç güne kadar betanız 1500 ü geçtikten sonra dış gebelik ihtimalini ultrasonda bakabilirsiniz ama betanın fazla artmasıyla dış gebeliğin bi alakası yok diye biliyorum içinizi ferah tutun
Birgul xzxzxzxzxz artık normal bence cookk aşırı da fazla artmamış, mesela benim 70den 500 olmuştu 3 günde normal olabilir demişti doktorum. Kese de biraz daha yükselince görülür muhtemelen, yüksek olunca daha net görülüyor karından☺️
3babymom xzxzxzxzxz benim 6400 çıktı ikizle alakası yokmuş tek bebekti keseyi görene kadar doktor bişe söylemiyor ben de aynısını yaşadım keseyi glrdu sonra bebeği herşey yolunda dedi haftaya kalp atışı için gittik
Bzdmr xzxzxzxzxz 5+4 de benim beta 13.265 çıktı ikiz ya da boş gebelik olabilir dediler. Şimdi 18+6 oldu tek bebiş var
xzxzxzxzxz sezgii eşim ikiz olduğu için ikiz ihtimalini de düşündüm tabiki Allah hayırlısını versin ama ikiz olmasını isterim yaa 😊 dış gebelik olmasın da tek de ikiz de farketmez 😄
xzxzxzxzxz 3babymom doktor söylediğinden beri ikiz diye düşünüp durdum üç ihtimal söyledi ben ikizde takıldım 😄😄 Hayırlısı olur inşallah 😇
xzxzxzxzxz Bzdmr eşim ikiz olduğundan ihtimali var diye bende seviniyordum😂 ama hayırlısı tek de olsa ikizde çok mutlu olurum dış gebelik olmasındaaaa
Aylnkrt Bzdmr Benim de gebeliğimi ilk öğrendiğimde 67.707 çıkmıştı değerim doktorumda şaşırmıştı acaba ikiz gebelikmi diye ama tek kese gördük 😂