Ayseguloprl_ Normal adet olduğum tarihe göre 13haftalık hamileyim ama doktorum 6 gün ileri aldı adet bitiş tarihine neden böyle yaptığını anlamadım sağlık ocağına da bilgi ver dedi bebeğim bu durumda kaç haftalık oluyor kafam karıştı kızlar yardım edin
_aysenur8mikail_ Ayseguloprl_ benim bildiğim son adet tarihinin başlangıç günü baz alınarak hafta belirlenir doktorunuz nie öyle yapmış anlamadım
berceste5155 Ayseguloprl_ demek ki geç döllenme olmuş bundan sonraki takipkerin doktorunun söylediği adet tarihinden ilerleyeceksin bebeğin şu an 12 haftalık benim bebeğimde geç döllenme adet tarihim iki hafta ileri alınmıştı.
mavismom1 Ayseguloprl_ benim de öyle normalde son adet tarihim 7 ocak ama doktor 14 ocağa çekti geç döllenme olduğu için. Yani bebeğinizin gelişimi doktorun hesabıyla hangi haftaya uyumluysa tarihi de ona göre bi hafta ileri çekiyor. 7 ocağa göre 38+5 olmam lazımdı ama 14 ocağa gore 37+5im çünkü bebeğimin gelişimi öyle uyumlu.
onelastgoodbyy Alisa015 doğum doktorun düzelttigi tarihe göre oluyor canım. Çünkü bebeğin gelişimi de o tarihle uyumlu ilerliyor.
mavismom1 Alisa015 ileri attığı tatihe göre sezeryan tarihi verdi bana doktorum yani 38+5 olucam onun sonraki tarihine göre