Kizlar oncelikle ben basliyim ilk dogumumda normal oldu inşallah ikincide normal olmasını istiyorum öncelikle bir sali gunu son kontrolüne gittim 39+3 fln di gliba dktr birz daha bkle bakalim dogumun gerçek lesmezse gel dedi ertesi gun oldu bekliyorum yok dedim gidiyim yuruyus yapayim son kez yuruyorum ama kasiklarima nasl agri gidiyor snra dedim eve gidiyim dinleniyim oructu ozmn tutmamistim son hafatlarin diye snra sahur hazirladim hic istahim yok esimi kaldirdim kaynayla birlikte oturuyorz biz anne dedim sen gotur de ben brz dha dinleniyim kötü oldum ben dedim snra uyuyamiyorum esim geldi uyudu hmn ben sık sık lavobaya gidiyorum ben normalde küçüğümu yapıyorum saniyormusum dedim gitmeyecm bu sefer iyice tutacam dedim snra bi anda suyum geldi ne oldugunu bile anlamdim gittim lavobaya normal suyum geliyor azar azar snra esime soylesemmi söylememesemmi bilmedim çünkü vardiyeli calisiyordu gece isten geldi sbh ise gitcekti snra dedim kaldiriyim ne olur ne olmaz esim benden de daha panik oldu hemn cantalari almis arabaya binmis ben hala incem😂allahtan bizi unutmamis snra stn sancilarim başladı 20 bir 15 bir geliyordum ama suan akillandim keske onceden hastaneye gitmeseymisim dedim 4 de yatisim yapildi oglen bir buçukta dogumdan ciktim hic bsyde yapmadilar sdece ikin dediker durdular ama ikinci dogumumda hemn gitmeyecem sancimi evde iyi bi cekecem snra gidecem ve oglum dunyaya geldi pis suyu yuttugu icin emmedi bir gun boyunca surekli hemsire emzir diyip duruyordu bende en son dayanamayim dedim ya duzguncene cocuguma bakarsiniz yada sizi sikayet ederim dedim hemn baktilar midesni yikadilar bir hafta hastanede kaldik yeni dogan unitesine yollar asagi yukari derken yorulmustum dedim emmiyor emmiyor uyandiriyorum uynmiyor demistim snra hemn baktilar oyle oldu suan saglikli çok şükür