Srfe Anneler fikir amaclı örnekleri görebilir miym bir sayfaya yaptıracagım bende ama sizden de örnek görmek istedim 🫶🏻
Dln_elmas Srfe Bende bugün sipariş verdim fiyat olarak uygun yastık 100tl tulum eldiven bere 100 TL istagramda sitenin adi damladizaynn..
derin1derin Srfe ben de henüz yaptırmadım ama bundan yaptıracağım fikir olsun size de 650 tl dedi komple sete
benkosarim Prensinbenim uygulamada üç noktanın orada resim yükle var oraya basın orada çıkan linke fotoğrafınızı yükleyip linki kopyalayıp buraya yapıştırabilirsiniz
Pamugum02 derin1derin bende bu sayfadan yaptiracagim, ama sadece tulum yaptrcam komple takim degil. Cok hos diger takimlardan farkli bi model bunlar foto cekiminde kullancam
Srfe derin1derin kompleyse yıne ıyı benm baktgm ıkı parcası 500 e gelıyor sanırım sadece tulumu sapkası yaptırrırm gıbı ordan yaptırrsam 🥹 yastık battanıye vs tek tek fıyat cunku
derin1derin Srfe evet çok pahalı fiyatlar malesef buna da indirimli fiyat dedi ben yaptırana kadar artarsa daha fazlasını ben de veremem tulum yaptırırım o zaman🥹
Srfe gkbyza yani orası baska ah aah 😀 adı öyle diye yoksa ben yatagnda dekor amaclı düşünüyorm 😇 teyzemizden bir punch var ama onu farklı değerlendirmeyi düşünüyorm 🥲
Srfe Myae teyzemizden hediye böyle balon punch yastık geldi ama onu farklı kullanmayı düşünyorm bende ☺️🤭 siz mi yaptınz
Srfe Dero35 çıtıpıtı cok tatlı 🥰🫶🏻 Aslında set halinde bir sürü sey mantıklı gibi ama düşünyor insan yne de🙃