OnlyBaby Ben hamile kalmadan önce Bebek istediğim için doktora gittiğimde doktorum en az 3 ay önceden folik asite başlanması gerektiğini söylemişti ama o gün ne yazikki çok büyük kistim olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini öğrenmiştim 😒 üstelik size yapılan baskı gibi benimde üzerimde de baskı vardı ve sadece aileden değil, elalem “e artık 1 sene oldu yapsana çocuk ne oturuyosun” deyip beni kalabalık ortamlarda yerden yere vuruyorlardı ve yeni evlendiğimde kalp ameliyatı olduğum içinde 6 ay bebek yasaktı.. bunu bilmelerine rağmen herkesten öyle çok laf işittim ve duydumki. Sadece ağlıyordum ve gurbetteyim ailemden uzak yaşıyordum. Size tavsiyem herkese sağır olun. Neyseki eşimin ailesi çok iyi insanlar ama torun beklediklerini biliyordum. Çünkü daha 1 aylık evliyken resmen torun bekliyoruz havasındalardı ne sürekli dile getiriliyordu. Ben kendimi çok strese çok sıkıntıya soktum. Ameliyatlarım beni büyük strese sokmuştu.. Tekrar herşey yoluna girdi dedik ve bebek yapmaya karar verdiğimizde Kan değerlerime bakıldığında hormon değerlerim adeta yerlerdeydi. O an dedim şimdi sıra bunda mı?? sonra bir sürü şey araştırdım ve beslenme ve kesinlikle uyku dengesinin biz kadınlar için çok önemli etkenler olduğunu öğrendim. Çünkü ne kadar sağlıklı olursak olalım stres, düzensiz beslenme, uyku problemi vs işin içine girince gerçekten her ay değerlerimiz borsa gibi oynuyor. Bu sefer bunlara dikkat ettim Dikkatli uyudum çok güzel beslendim bol yeşillik yedim. Özellikle avakado kesinlikle tüketilmeli. Bir de benim değerlerimde sorun olduğu için bazı otlar içtim. Tabiki araştırırarak.. sabahları kesinlikle iki ya da üç adet kuru incirimi hep tükettim, bu arada arı polenininde yumurtalıklara , bağışıklık sistemine, hormon değerlerine faydalı olduğunu öğrendim. Ben ve eşim aç karnımıza onuda tükettik. Folik asitimi doktorun verdiği ilaçla içtim ve tam 1 ay sonra güzel haberi aldım. Rabb im Bu güzellik için emek veren bekleyen herkesin yardımcısı olsun. Benim için hangisi işe yaradı bilmiyorum belki hepsi belki bikaçı. Okuyunca uzun geliyor ama hiç zor değil. Bikere kendi sağlığınız içinde çok önemli zaten bunlar. Ama çokta dua ettim. 🙏🤲🏻❤️❤️