Esra29111 Arkadaşlar bu doktoru duydum ama daha bi bilgi sahibi değilim doktor araştırıyorum nasıl sizce bu doktor düşüncesi olan var mı yazsin buraya🤗
Asel2520 Esra29111 Hatem hastanesi nazire Öztürk iki doğumumuda nazire hoca yaptı 2. İkiz gebelikti çok şükür bir sorun yaşamadan ikizlerde 37. Haftayı gördüm doktorumun sayesinde çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum
bir_pasa_annesi Esra29111 o devlet hastanesindeyken gitmiştim bir kaç kere iyi bir doktordu çok sakin kırmayan bir insan
Evimizinmutlulugu Ben g.antepliyim ben hiç duymadım genelde herkez sahin korkmaz hoca nazan hoca genco hoca elif hoca gülşah hoca sevinç hoca bunlar meşhur antepte
Evimizinmutlulugu Asel2520 onun bir kapalı asistanı var nazire hocanin tek sıkintısı o herkes onunla kavga ediyor her defa gidişimde
Evimizinmutlulugu Bende yılmaz gencoya gidiyorum allah var muhteşem bir doktor bende çok memnunum doktorumdan tavsiye ederim yinede araştır kafana hengisi yatarsa
Asel2520 Evimizinmutlulugu hiç öyle bişeyle karşılaşmadım inanki hastası çok fazla belki ondandır diye düşünüyorum gidince oturacak yer bulamıyorduk
bir_pasa_annesi Evimizinmutlulugu çok iyi bir doktor 6 yıldır ona giderim 5 yıl sonrs oldu çocuğumuz kucağıma aldiysam önce Allah’ın sonra onun sayesinde aldım şimdi gün sayiyirum 28 günümüz var ikinciyi almamıza kucağımıza 🙏🥰
Evimizinmutlulugu Asel2520 bana aile dostumuz orda doğum yaptı genco hocayı onlar tavsiye etti denemek istedim ve bir dahada değiştiremedim çok şevkatli pozitif güler yüzlü şakaçı espirili bırakamadım hiç