Gnbaby Merhaba arkadaslar. Bilgi amacli yaziyorum. Bugun ovulasyon testimde kopkoyu cift cizgi cikmisti. Az once gebelik testi yaptim ve sonuc 🐣❤️
1mila1 Gnbaby bende ovu testinde kopkoyu çift çizgiyi gordum ama hala gebelik testi yapmaya cesaret edemedim😒
Jaleisik Hayırlı olsun canim Rabbim sağ salim kucagima almayı nasip etsin darısı benim ve isteyen herkesin başına. 🙏
Gnbaby Jaleisik amin insallahh. En guzel en dogru zamanda cokta bekletmeden kucaklarimiza almak nasip olsun insallah 💓
Gnbaby 1mila1 kesinlikle cesaret etmelisin. Bende hayal kirikligi yasayacagim korkusuyla yaptim ama sonuc sukurler olsun ki yuzumu guldurdu. Guzel haberlerini bekliyorum💕
Gnbaby Samta tesekkur ederim. 8 gun gecikti fakat 1 hafta gec yumurtladim muhtemelen gec dollenme olustu
Bebekliannee Ceyda76 canım bu gebelik testi değil. Hamile değilim henüz. Yumurtlama var mı diye sordum sadece
Ceyda76 Bebekliannee kafam ılk resıme gıtmıs postun başındakı k bakma .rabbım sana da nasıp etsin ınsallah
MiracAlpinveUmutunAnnesi Gnbaby Merhaba ovulasyon testi nedir 😆 Ben buzamana kadar yanlış mı biliyor muşum? Benim bildiğim yumurtlama günü geldiğinde beliren çizgi varsa çocuk yapmanın zamanı öyle değil miydi Yoksa ilişkiden sonra bebeğin rahime tutunması anlamına mı geliyo