Asil_hatun Soğukmu qldi bilmiyorum bugün oglende kustu ama simdi uykudaykrn kusmasi korkuttu beni böyle olması normalmi uykudaykrn birden kalkıp kusmasi 5 yaşında
egeninincisii Asil_hatun Benim oğlum her ateşlendiğinde kusar ve genellikle uykudan uyanıp kusuyor. Alışkın olduğum bir durum. Bizimki 2 yaşında. Midesi bulanınca uyanıp ağlar, sonra öğürür, oturup kusar.
Gamzer Asil_hatun Üşütmüş olabilir susuz bırakma kussa da içsin mutlaka. Tuzlu çubuk kraker yedir mide bulantısına iyi gelir. Baktın geçmiyor yarın bir doktora götürürsün canım. Geçmiş olsun❤
Asil_hatun girl_boy_annesi egeninincisii Gamzer ayy teşekkür ederim içim rahatladı biraz ilaç var evde verdim suda verdim iyi olmazssa sabah hastaneye goturrum öyle uykudan uyanıp kusmasi korkuttu beni acaba başka bisey mi var diye korktum ama.madem sizdede olmuş demek normal uykudan uyanıp kurmaları ömrümden ömür gitti 1 saat içinde yemin ederim çok teşekkür ederim
girl_boy_annesi Asil_hatun inşallah çabuk iyileşir ben sabaha kadar her saat başı kalkıp kustuğunu bilirim normal
Asil_hatun girl_boy_annesi ben ilk defa gördüm bunu hasta olurlardi ama gece uyanıp birden kusmadi hiç uykusuda ağır uyanmadı üstünü değiştirdim su icirdim uyudu tekrar yatağını değiştirdim simdide başında bekliylrum gider yine kusar boğulur korkusuyla
girl_boy_annesi Asil_hatun yok kız inşallah bir şey olmaz 5 yaşında değil mi sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle