PrensesAnnesiiiiiiiii Merhaba güzel anneler ben ikinciye hamileyim 13 haftalık olduk elhamdülillah ikinci bebeğinizi kaçıncı haftada hissettiniz tekrar o duyguyu yaşamak için sabırla bekliyorum çok heycanlı hemen hissetmek istiyorum yaa BiizniAllah
Merve201119 PrensesAnnesiiiiiiiii ikinciyi çok hatırlamıyorum üçüncü bebeğime hamileyim 18 hafta 6 gunde hissettim
irem9797 Haftada kipirtilari hissettim şimdi 18 hastalığım hareketleri gayet hissediyorum çok şükür daha erken hissetmen için
PrensesAnnesiiiiiiiii irem9797 yaa ne güzel benim 15 e az kaldı elhamdülillah umarım o zmn kıpırdamalarini hissederim
PrensesAnnesiiiiiiiii bosyapmaa 7 haftam var 20 olamaya zaman hemen geciyo ama o günlerde gelir Allah’ın izniyle
Stuna PrensesAnnesiiiiiiiii ben ilkini 19 ikinciyi 16da hissettim ama çok hafif kıpırtı gibiydi. Net olarak yine 19 civarı hissetmiştim😊
Asiyetogac2 PrensesAnnesiiiiiiiii ben ilk oğlumu 18 haftada hissettim şuan ikinci oğlumu bekliyorum bundada sanki 12 haftada birşey hissettim ama omuydu dehilmiydi emin olamadım ama 16 haftada net hissettim şuan 18 deyiz daha net hissedebiliyorum 16 ya göre 😂
kitapkurdu PrensesAnnesiiiiiiiii son adet tarihime göre 14 ama ultrasona göre 16 da. 2 hafta önden gidiyor kızımdık az az hissediyordum. . Şuan 17+2 olduk. Dün daha net hissettim.