Fatma099 geçen hafta grip oldum, her şeyi de doktoruma danıştım, dediklerimi yapabilirsin. Normalde hiç kolay hasta olan biri değilim ve uzun zamandır ilk defa grip oluyorum. Biraz zor da geçirdim, ateşim pek çıkmadı neyse ki. Tam grip olmadan önce 12. hafta kontrolüme gitmiştim ve iyileştim kontrol randevusuna gittim dün, bebiş çok hareketli gayet sağlıklıydı. Öncelikle 4 gün tamamen yattım pek bir şey yapmadım zaten enerjim de yoktu. Bol bol uyudum, uyumak iyi geldi. Sabahları bal limon sıcak su karabiber toz zencefil ve tarçın karışımı içtim. Öğlen ve akşam da bal limon sıcak su şeklinde birer bardak daha içtim. Günde 1 bardak ıhlamur içebilirsin, hiçbir zararı yok ben hatta sevdiğim için normalde de içiyorum 1 bardak. Taze demleyebilirsin ya da poşetse demlendikten sonra poşeti çıkarmanı tavsiye ederim. Günde 2-3 fincan siyah çay içebilirsin yine onu balla limonla karıştırabilirsin. Bol bol mandalina yedim, sularımı hep ılık su içtim, hiç ilaç içmedim. Geçmiş olsun, birkaç güne hafifleyecek merak etme ☺️ Bu arada doktorum eczanelerdeki herhangi bir boğaz pastilini gönül rahatlığıyla kullanabileceğimi söylemişti ama baktım boğaz ağrısı hafifliyor, kullanmadım ben. Öksürmenin de bebeğe zarar vermeyeceğini söylemişti doktorum, çok şiddetlenirse tekrar konuşalım demişti ama o da azaldı. Bal limon karabiber zencefil mükemmel bir şey ☺️☺️