Fatoskty Hicran1234 aynı soruyu bende soruyorum ama çok yanıt alamadım . Kendi çevremde doğum yapıp memnun olan var. İnsan yinede tedirgin oluyo bence şans işi
Aysenur1233 Normal doğum da ki bayan asistanlar ebeler var bk gibi açıkçası erkekleri daha iyi kızlar öküzün önde gideni kızlar yüzünden sezeryana alındım bebeğin kalp atışı zayıfladın die
Hicran1234 Aysenur1233 sezeryanım nasıl geçti benim beynimde kist oldugu ıcın mecburen büyük hastnede devlette yapmam gerektıgı söylendı beyın cerrahı tarafından ilk deda randevu aldım kontrole gıdıcem en azından kaydım bulunsun dıye bır anda kabul etmıyolarmıs
Melisakeskinn Aysenur1233 bebeğin kalp atışının ordaki hemşirelerle ne ilgisi vardı acaba anlamadım ben. Bir de sezaryen belden uyuşturmalı mı oldu
Aysenur1233 Hicran1234 sezeryanım çok güzel geçti oradaki doktorlar daha güzel ve anlayışlı ve hemşireleri bile çok güzel ilgilendi
Hicran1234 Bir arkdasım orda dogum yaptı o cok memnun kaldı sezeryanda belden uyusturmalı oldu ayagına. Başına süreklı masaj yapıyolarmıs bidaha olsa bidaha orda dogururum dıyor
Elifgok58 Aysenur1233 Merhaba dikiş lazermi oluyor normal mi 37 haftalığım yarın gün verilcek merak ediyorum bide tam uyutulmak istiyorum soruyorlar mı
Aysenur1233 Melisakeskinn beni çok zorladılar normal doğum da açılmam varken suni taktılar bana o beni kötü etti bebeği de etkiledi belden uyusturdular ama uyuşmadı benim genel uyusturdular
Hicran1234 Elifgok58 arkadaşım oldu belden uyusturmalı onun sıkıntılı oldugu ıcın tam uyuyamayız demişler
Aysenur1233 Elifgok58 hayır sormuyorlar bana önce belden uyusturdular uyuşmadığı için genel uyusturdular ve dikişim yapısmaydı benim