catandgirlmom Sabah kalkarsınız da böyle mideniz bayılır ya işte sürekli baygın modda midem bişeyler atıştırıyorum leblebi galeta falan bana mısın demiyor hem bulanıyor hem bayılıyor midem, kusmadım da hiç ne tavsiye edersiniz
Azra45_nur catandgirlmom iki limon sıkın içine de bi tatlı kaşığı tuz koyun sonrada sade sodayı bi şişe dökün ve icin bu mide bulantısına iyi gelecektir 🤗 🤭
Nurcangulpideci @catandgirlmom benim de öyle sürekli bi açlık hissi. Bana patates haslamasi iyi geliyo. Leblebi yoğurt sürekli böyle şeylerle geçirmeye çalışıyorum o rahatsızlığı.
catandgirlmom Nurcangulpideci hepsini yedim dün akşam sizin tavsiyenizle patates haşlaması yedim yerken o kadar lezzetli geldi ki, sonrasında sonucu kusmak oldu, hiç fayda etmiyor
Nurcangulpideci @catandgirlmom her bünyeye göre degisiyo bence bu iyi gelen şeyler. Deneme yanılma yöntemiyle gidicez mecbur mesela bana galeta yememi soylemisti midemi bastirmasi için ama galeta midemi daha çok kazindirdi. Hep aç geziyorum ne doyduğumu anlıyorum degisik bi haldeyim. Öyle bisey ki bulanmaya başladığında bisey yemek fikri bile bulandiriyo midemi 😑 şu an bunları yazarken bile midem bulaniyo😔
Nurdanb Nurcangulpideci ayvalar çıkmaya başlar artik pazarda ayva yiyin bana en çok o iyi gelmişti. Salatalikta iyi geliyor. Çorba yiyin mesela yoğurtla yapılanlardan şehriyeli filan.
Nurdanb Nurcangulpideci ilaç kullanabilirsiniz bu haftalar en çok bulandigi zamanlar. Doktorunuz yardımcı olur. Meyve yemeye çalışın 😉😊
catandgirlmom Nurdanb ayva düşüncesi bi hoş geldi kesinlikle ayva deneyeceğim inşallah midemize de iyi gelir