Paramedik16 Huriyemdk bende aynı şekilde aldım ikizlere hamileyim doktorum bi diyetisyenle görüştürelim seni dedi 🤦🏻♀️
Deletedmom_8 SimayLina 32. Hafta 4 kilo aldım. Bi 4 kilo falan daha alırım heralde. Sanırım 8-10 kiloyla giderim doğuma 🫠
Busekradg SimayLina Masallah Allah yardımcınız olsun 😝😝🤓 Bende ilk hamileliğimde 15 le bitirmiştim simdi ikincisi 32 haftalığım 9 kilo aldım 🤓
SimayLina Halimik-60 Sormayın bende bilmiyorum neden nasıl böyle oldum. Aslında öyle aman aman yiyen biri değilim hamileliğimden önce nasıl besleniyorsam hemen hemen o şekilde yiyorum ekstra bazı geceler çok acıkıp kalkıp muz falan yiyorum o kadar. Doktorumda bana çok kızıyor ama elimdeki birşey değil ki
SimayLina ldyarse Bende çok ağırlaştım ama ben gün içinde çok aktifim kızımı okula götür getir evi temizle yürüyüşe çık yani her gün 10 bin adım atıyorum neredeyse, düşünüyorum bunları yapmasam kaç kilo olurum🤔 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ldyarse SimayLina Sizin kadar olmasada bende aktifim yürüyüş yapıyorum herkesin vücudu farklı tabi dediğiniz gibi allah kucağımıza almayı nasip etsin elbet bir şekilde çözücez kilolarıda
Elif71 SimayLina 29 haftadayım ikinci gebeliğim ve kilolu hamile kalanlardan 10 kilo verdim başta şimdi sadece 1 kilo almışım doktorum gayet iyi dedi 😊
cahillesohbetikestim SimayLina 14 haftalığız hiç kilo almadım. İlk gebeliğimde toplamda 7 kilo almıştım sadece.
Summerwine 16+5 teyim 5.5 kg aldım.Hamilelikte kusma,tiksinme yasamadigim için başından beri düzenli alıyorum,yapi olarakta musaitim kilo almaya.Kendim elimden geldiğince dikkat ediyorum ama bakalım ne olacak
muallimehanimmom5 SimayLina ilk gebeliğimde 7 buçuk kilo almıştım ilk 4 ay kusma bulantı mahvolmuştum şimdi ikinci bebeğime hamile kaldım doğumumdan 7 ay sonra tam göbeğim toparlanmadan ve eski kiloma dönmeden tekrar hamile kalınca sanki daha hızlı alıyorum 21. Haftadayım 2 kilo almışım ilk gebeliğimde 25 de felan başlamıştı kilo alımım aslında kilo dan ziyade göbeğim var baya 🤦🏻♀️
Cns15 Hividarin 😂😂 genetik faktör çok önemli , bide herşeyden yiyip dozunda bırakmak , yürüş 4. Aydan itibaren 30-40 dk 🥰