SimayLina Kızlarrr kimler aşırı kilo aldığını düşünüyor ? Ben 30 haftalığım 20 kilo aldım 😭 daha kaç kilo alıcam bilmiyorum ama çok ağırlaştım. İkinci hamileliğim ilkte 16 kilo almıştım sizler ne durumdasınız ?
Huriyemdk SimayLina merhaba 15 haftalık 7 kilo aldım😬 ilk gebelik de 25 kilo almıstım doğumdan sonra hızlı veriliyor 🙈
mommysbrids SimayLina 38 haftalik 8 kilo aldim. 6 gün sonra nasipse dogum var 1 haftada kilo almam artik 8 ile kapatmis olacağız serüveni nasipse
Paramedik16 Huriyemdk bende aynı şekilde aldım ikizlere hamileyim doktorum bi diyetisyenle görüştürelim seni dedi 🤦🏻♀️
SimayLina Kızlar ne güzel çoğunuz çok az kiloyla kapatacaksınız, ben çok kilo aldım 😭 almayada devam ediyorum. Son haftalarda ne kadar daha alırım sizce ?
Aysunbuket24 SimayLina Bende 21+6 ile 9 kiloyu geride bıraktım üzülme keyfine bak ben tartı ile arama mesafe koyup bu stresi sonlandırmaya karar verdim :)
tsmmst haftadayım 3 kilo aldım 😊 mide bulantıları ve aşırı kusma sebebiyle ilk üç ay 3 kilo vermiştim, yeni yeni almaya başladım diyelim 😁
Gamze_ozdamr İlk gebeliğim ve 36+5 65 kiloyum 57 yıle hamile kalmıştım bu saatten sonra da alacağımı düşünmüyorum çünkü 2 hafta önce de tartışmıştım gene 65 dim 😊
Umranbl 34 haftalık hamileyim 13 kilo aldim ama hamileliğin başında hiç kilo verememiş olmaminda bunda etkisi büyük
seyma9188 SimayLina 25+5 haftalığız 3.5 kg aldım.Hamile değil gibiyim fazla bişey yiyemiyorum midem almıyor ya.