Kızlar merhaba 2 yıldan fazladır eşimle çocuk için uğraşıyoruz,çok şükür ki bi kaç gün önce haberi aldık tam umudu kesmişken. Sorun şu ki maddi olarak hazır olmadığımızı düşünüyorum kenarda biraz paramız var evet ama nereye kadar ve çok kafama takıyorum eşim şuanda çalışmıyor bi kaç yerden haber bekliyoruz ama ne zaman olur bilmiyorum. Arabamız yok şehrin dışında kalacak bi yerde yaşıyoruz ikimizin ailesi de şehir içinde:( kendim varlıklı bi ailede büyüdüm hep arabamız vardı iyi hastanelere gittim ama şuan böyle olmama ihtimali beni çok tedirgin ediyor. Bebek rızkıyla gelir derler bebek haberinden sonra uzun zaman önce başvurduğum bi iş yerinden haber geldi koşullar güzel kendim oraya girip çalışacağım. Şöyle bi durumda var eşim bi işe girip başlarsa bi kaç aya araba alma durumumuz da olabilir. Yaklasık 7 8 aydır çalışmıyor eşimle de alakalı değil çok çalışkan ama farklı bi mesleği var hemen iş bulunamıyor,ama girince de kısa sürede iyi paralar kazanılıyor. Açıkcası eşim işe girince aşılama deneriz tedavi oluruz diyorduk ama bebek haberi doğal yolla oldu çok mutluyum çok şükür. Ancak araba olmaması beni çok güvensiz hissettiriyo hamilelikte çocuk olunca araba şart gibi düşünüyorum bi endişeliyim aklıma geldikçe ağlıyorum benim gibi olan var mı:(