Dilk1212 Yaseemiinnn randevu Cerrahpaşa uygulamasını yükleyin kadın doğum bölümünden Ali beniandan alın 450 TL ye yapıyormuş bugun aldım bende randevu ve çok tarih vardı alınabilecek buraya yapanlardan bilgi almak istedim
Yaseemiinnn Dilk1212 yaa ciddi misiniz çok teşekkür ederim üstten birinci uygulamamı iki ci mi görseli nasıl
Yaseemiinnn Dilk1212 korelim çok bozuldu Ali benian tüm randevuları dolmuş başka hangisini önerirsiniz doçent var birtane Oğuzhan kuru diğerleri de tarihime çok uymuyo profların
Lavivana Bortubocek ben bakıyorum detaylı ultrason yapılmıyor riskli gebelikler için yazıyor MHRS de sen ne diye aldın randevu . detaylı ultrason yok yazıyor perinatolojiden baktığımda
Dilk1212 Lavivana kadın doğumu tıklayın antenatal I seçin direk perinatolojiden vermiyor Zeynep kamil
Dilk1212 Yaseemiinnn Ali beyden başka yapmıyor heralde tamda bilmiyorum 8 den sonra deneyin akşam randevu açılıyormuş
Yaseemiinnn Dilk1212 yarın akşam 8 den sonra mı deneyim🙏🏻 İndirdim randevu ald edim. Üretim üyesi muayene dedim oradaki doktorlardan birtek Ali benian mı yapıyormuş :( acaba iyi bir doktor mu birde. Çok korkuyorum inş sorunsuz atlatırım
Dilk1212 Yaseemiinnn yani yorumları falan okudum iyi olduğu söyleniyor ilgili olduğunu okudum hep tek Ali bey mi yapıyor bilmiyorum açıkçası ve 450 TL evet akşam 8 den sonra randevular güncelleniyormuş
Yaseemiinnn Dilk1212 çok teşekkür ederim 🙏🏻 Ama tam 21 haftalık oluyorum yarın sanırım 22 hastalıkken gitmem gerekiyormuş🥺
Dilk1212 Yaseemiinnn ben hem Cerrahpaşa aldım cuma gününe hemde Zeynep kamile aldım aynı güne esenlerde oturuyorum Zeynep kamil çok uzak bide Kanuni’den tanıdık var haber bekliyorum artık ona göre hareket edeceğim
Yaseemiinnn Dilk1212 öylemi inşallah ya özele gidecektim 650 TL dediler parası önemli değil fakat Cerrahpaşa daha iyidir diye oraya gitmeyi düşündüm inş doğru yapıyormdur
Dilk1212 Yaseemiinnn inşallah ilk gebelik benim arıştırıyorum baya Ali bey renkli kağıt vermiyormuş ama bilgin olsun