Mryy01 7+0 da kalp atışlarını dinlemeye gittim ama bebek kese de gözükmedi 23 mm kese boyutum olmuş sizce geç döllenmemi yoksa boş gebelik olabilir mi bu durumu yaşayan oldu mu? Allah için sabitleyin cevap verin
MMelissaaa- Mryy01 doktorun ne dedi canım. Normalde biz 6. Hafta bebeği gördük 7. Hafta kalp atışını duyduk. Benim geç döllenmeydi. Biraz daha bekle bence
irem01 Mryy01 geç döllenme olabilir bı iki hafta bekle. Boş gebelik geçirdim kese oluşmuştu bebek oluşmamıştı beta düzensiz yükseliyordu sonra kendiliğinden düştü zaten. Şuan 7+0da gittim doktor çok uğraştı bebeği çok zor gördük çok küçüktü geç döllenme olabilir haftaya daha net görürüz dedi. 1 2 hafta bekle oyle tekrar git bence.
Sema_sylgn Bende 7 haftalıktı kesen var bebek yok demişti 1 hafta bekle oluşmazsa kürtaj dedi şuan 25 haftalık olduk 1 2 hafta bekle cnm
Zln2152 Sema_sylgn kuzum bend ebugğn 6 haftalık oldum muayene gittim kese var ama bebek yok dedi bekleyelim dedi geç döllenme de olabilir dedi boş kese de olabilir dedi bende tedirgin oldum 😔
Birgul Mryy01 9. Haftaya kadar bekliyorlar normalde geç döllenmedir belki, biraz daha bekleyin kötü düşünmeyin bence inşallah duyarsınız🌸
Mryy01 25 mm civarı boş olursa oluşmaz bebek gibi şeyler okudum keseleriniz hangi boyuttu çok korkuyorum bende boş çıkmasından
11112345678900 Mryy01 canım benim öyle oldu maalesef boş gebelikten kürtaj oldum. 26 mm di 10 haftada bebek yoktu . 1 ay sonra hamile kaldım ovulasyon testi ile şimdi hamileyim 🤲❤️
Nazendehanim Mryy01 ben boş gebelik yaşadım ,doktorum 25-26 mm lik kesede bebek yoksa boş gebelik diyoruz demişti bunun yanında kese alanında kanama başlamıştı ve yolk kesen yoktu.Ancak burda 7. Haftada duymayip 9 da duyanlar var ben kanama başladığı için daha öncede düşüğüm oldugu için ertesi gün kürtaj olmuştum.Beklemenizi tavsiye ederim lekelenmeniz olursa hemen doktora gidin
Nazendehanim Mryy01 benim gebe kalma surelerin korunmayı bıraktıktan hemen sonra oldu 2 kere kürtaj oldum 2. Den sonra genetik pıhtı testi psikolojik olarak hazır olma derken 6 ay kadar korundum sonraki ayda hamile kaldım
Sema_sylgn Zln2152 yok biraz bekle inşeAllah duyarsın ben 1 gün arayla duydum devlet hastanesi 6. Haftamda detaylı ultrasona kadar baktı direk bos gebelik bir hafta bekle oluşmazsa kürtaj dedi ben ertesi gün özele gittim bebegimide kalp atışınıda duydum sende stres yapmaa
Zln2152 Sema_sylgn ay maşallah kuzum devlette ki niye göremedi acaba senin bebişi ben ultarsonları da iyi değil diye düşünüyorum benimde bi özele gidesim varda bilmiyorum yaa. Bana da boş gibi görünüyor dedi haftaya da yoksa kürtaj olacaksın dedi bende dünden beri aklımdan çıkmıyor napacağımı şaşırdım 10 kasımı iple çekiyorum bakalım ne olacak
Sema_sylgn Zln2152 doktora söyledim cihaz kalite farkı dedi ama stres yapma 8.9. Haftasında duyan bile varmıs rahat ol
koohydal 6 haftalıkken benm kese görünmemişti bile, sonra detaylı ultrasona gönderdiler. orda kese göründü. 9ncu haftada kalp atışını duydum. beklemen lazım kimi bebekler böyleyse demekki, benimkide meraktan çatlattı beni 😄