[silindi] 9 haftalık olduk ama nasıl bi kasık ağrılarım var 😔 umarım herşey yolundadır 🙏🏻 Tüp bebek yaptırıp tek tutan çift tutan varmı gelin sohbet edelim 💛
mavipapatyaa [silindi] hayırlı olsun canim☺️ Boyle olumlu sonuçlar alanlari gormek bana da umut oluyor. Benm transfer iki adetten snra bende cift yapicam sansimi yukseltmek icin.
GZMNY [silindi] canım benim çift tutmuştu ama 8. Haftada birinin kalbi durdu şuan 27 haftalik oğlum gayet saglikli
Deletedmom_33 [silindi] Tek transfer oldum ikisinde de. İkisi de tuttu. İlkini embriyo sorunuyla kaybettim. İkincisi yarın 8 aylık olacak bile 🤗
[silindi] mavipapatyaa hadi inşallah ikiside tutar 😍😍 benim ilk denemede tuttu ama ikiz tutsun isterdim tek oldu hayırlısı yinede çok sevindim siz neden tüp bebek yaptırdınız
pkos_dunyam Bende tüp bebekle 7+4 haftalığım 6. Denemem de tuttu 🤲🏻 Henüz kalp atışlarını duymadık perşembe günü kontrolümüz var insan cok endişeleniyor hayırlısı olsun hepimiz için 🌸
[silindi] pkos_dunyam dualarım sizinle inşallah gümbür gümbür duyarsınız benimde 6+4 de duyulmuştu vajinal bakılmıştı o endişe hep var 😔❤️
ayse1990---- Bende tek transfer oldum 15.senemde pozitifi gördüm 2.denemem bu 34 haftalık oldum çok şükür
Aysbsky Gün embriyosu tek embriyo transferi yapıldı ilk denemede de tuttu çok şükür 22+6 olduk bile Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🙏
[silindi] Aysbsky benimde 5. Gün embriyosu 😍 ilk deneme ne yalan söylm ikisi de tutsun çok isterdim olmadı siz neden tek koydurdunuz
mavipapatyaa [silindi] aslında eşli olarak bisey yok ama düşük yaşıyordum bide zor gebe kalıyordum kaldigimdada düşük oluyordu biside çıkmadı testlerde. İste yaş faktörü de işin icine girince tüp bebek yapıyım dedim.
_beybisolar123 Benmde 5.gun transferi testte pozitif gorduk cok sukur ama henuz doktor a gidemedik kan degerleerin yukselmesini bekliyoruz
teacherozlem Gün embriyosu tek transfer şükür tutundu 25+6 günlük olduk rabbim dileyen isteyen tüm kullarına sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
teacherozlem [silindi] şu an sadece magnezyum kan ilacı ve d vitamini kullanıyorum ama 16. Haftama kadar Progestan kullandım çünkü düşük riskim vardı ve kanamalarım vardı. Bir tane donmuş embriyom var benim sadece iki embriyo vardı
ayse1990---- [silindi] 35 yaş altına bi tane transfer ediliyormuş sağlık bakanlığı yasaklamış çift embriyoyu
[silindi] _beybisolar123 benimde 18.08.2022 de oldu ama tüp bebek de son regl tarihine göre gidermiş 29 Temmuz son regl 😍