Merhaba Güzel Anneler,İki yıl önce en son durum paylaşmıştım,destek olan,sayan,seven,du.a eden her kesi burdan cani gönülden öpüyorum,Rabbim gönlünüzün güzelliyine bütün güzellikleri size nasip etsin..Hamile olupta bebek bekleyen hamilelerim sağ salim alın bebelerenizi kucağınıza,arzusunda olanlarada Allah tez bir zamanda nasip etsin İn şa Allah,darda olan,derdde olanlara derman yetirsin Rabbim🙏🙏Uzun oldu özür dilerim..Gelelim konuya,benim 2 yaşında oğlum var..Zaten ona hamileyken çok stress geçirdim,doğduğu günün sabahindan doktorlar,doktor gezdik aylarca,psikolojik oalrak gerçekten ben bitdim,2 yıl geçti ama ben daha ne toparlana bildim,ne o korkuları aşa bildim..Oğlum şu an yanında sapasağlam ama,doktorkar çok travma yaşatdılar bana,o yüzden hiç ama hiç aşamadım.Şimdi ben bunu sütten kesince hemen hamile kaldım,çokda dikkat etdiyim halde,korunduğum halde Rabbim nasib etdi,bir şey diyemem.Ama sorun varki,bildiyim o ilk günden bu güne hep aldırmak istedim,hep ,ama hep niye oldu,olmasaydı,istemiyorum,ne yapacağım,birde eşimlede o kadar sevib evlendiyimize rqğmen,ne zorlukları aşmaöımıza rağmen ,şimdi kedi köpek gibiyiz,bir birimizden çok soğuduk,resmen evliliyim can çekişiyor.Üstüne üstlük kavgada edince dahada deliriyorum,yarin gidib sonladrıcam diyorum,olmuycak bu adamla iki çocukla ne yapacam diyorum,beynim allak bullak oluyo..Sonra sakinleşincede ,benim canım,kanım,ruhum bu bebek diyorum,evimdeki oğlumdna ne farkı var diyorum,günahdan korkup zaten buraya kadar gelmedimmi diyorum,işte böyle diyorumda,diyorum kafamın içinde bir ton şeyler dolaşıyor..Bu arada 16 haftalık hamileyim😪😪Bak şimdi bunu yazinca bile nasıl bir insanım ben diye,suçluluk hissi bastiriyo.İnsan evladına nasıl kıyar diye,arzusunda olanlar var,iki gözle yolunu gözleyenler var.Ama atamıyom işte bu duyguyu,bir çare,bir yol yaşayan varmı aynı durumu kızlar bir ferahlatın beni,ben yapamıyorum😪😪Yargılayanlar olacak elbet,ama o merhamet sahibide deyilim bir şey,yaptırmam ama işte ne yapacağımı şaşırdım..Bir destek falanmı alsam,psikoloğamı gitsem..?