Mervece1 Son 3 gündür yaşıyorum acı su, yanma hissi. Berbat bir şey. Henüz doktoruma sormadım siz ne yaptınız lütfen acil cevap 🥺
Balimbebek44 Mervece1 benimde hic gecmiyordu mide yanmam uyutmuyordu bile. Dun saglik ocagindaki ebeyi aradim o da bana rennie nin hapini verdi cigneme tableti olan dun attim ve cok şükür iyiydi canım
_edakrsu22 Mervece1 bende sizin gibiyim geceleri sanki genzimden aşağısında ateş yakıyorlar böyle bı yanma yok uyuyamıyorum gaviscon bana iyi gelmedi rennie ilacını diyorlar ama doktora sormak şart mı her hamile kulaniyor sonuçta 🤷
Mervece1 Balimbebek44 Ya aklıma geldi o ama zararlı olabilir mi diye düşündüm ilaç diye. Doktoruma danışıp mı kullansam ben de 🥺 çok rahat hamilelik geçirdim ama şu an tam 30 haftalığım artık zor günlerim başlıyor gibi. Ne uyku ne bir şey hele bu mide yanması berbatmış. Az önce çay içerken ciğerlerim yandı sanki resmen :))
Balimbebek44 Mervece1 canım bana da ebe yazdi yani midem cok yaniyor dedim. Çiğnemeli tablet vermiş ama baya faydasini gördüm dr una danış sende
Mervece1 _edakrsu22 Bence danışalım doktora nolur nolmaz. Ne kötü bir şey değil mi 😞 yemek falan yemek istemiyorum resmen
sedefyrs1101 Benide geceleri özellikle çok kötü yapıyordu gündüz hiç olmuyordu. Çareyi 2 tane yastık kullanmakta buldum kaç gündür rahatım 😇
Mervece1 sedefyrs1101 Deniyorum ama yok zaten benim akşam üstünden başlıyor yanma 😞 gündüz idare eder