QUEEN088 HurremSultan Benim)oğlum kismet olursa doğunca ismi Miran olucak🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻inşeAllah nasip olur.Hiçbir Anne bebeği kötü olmasın🤲🏻🤲🏻🤲🏻
TeoMom HurremSultan Yamanı ele benden söylemesi çok yaramaz blr oğlan olabilir🤭 asilden yana kullanıyorum oyumu💙
Rabiaaaa 2MinnakAnnesii musibete uğramış zorluklarla uğraşan gibi bi anlamı vardı sanırım tam net hatırlamıyorum
2MinnakAnnesii Rabiaaaa Güclü kisi olarak biliyordum ben.Benim koyma niyetim ilk müslüman sahabe ogretmen ve peygamber efendimize en çok benzeyen olması.
Rabiaaaa 2MinnakAnnesii bende o yüzden istiyodum 🥰 etrafımdada yok hiç bu isim olsa en azından onun huyuna suyuna bakarak koyardım
mommysbrids HurremSultan ilk kizima resmen dogduktan 2 gün sonra isim koymustuk 😂 Bunda şükür 30. Haftalarda netleştirdik
HurremSultan mommysbrids asiri geriliyorum isim konusunda 😂 eşim artık ne derse kabul edicem sorumluluğu büyük xgjsixjxns
cahillesohbetikestim HurremSultan İki isim olacak Aslan’ımız kesin ama diğer ismine karar veremiyoruz. Göktürk Aslan olabilir belki. 🤭
HurremSultan cahillesohbetikestim aslan ismi bizimde begendiklerimiz arasında ama.ben tek ismi olsun istiyorum😁
2MinnakAnnesii Rabiaaaa Benimde yok ama eşimin bir tanıdığının oglu var 18 19 yaşlarinda cok ağır başlı cok düzgün bir çocuk.
Rabiaaaa 2MinnakAnnesii Neyse benimkinin cinsiyeti daha belli değil belli olunca bi daha bi düşünürüm artık 😂
AslanBebeginAnnesi HurremSultan Hastane çıkışı üç dört güne geliyor sıkıntı yapmayın 💜 Ben 35. haftamda yaptırdım hastane çıkışını
HurremSultan AslanBebeginAnnesi kızımda bor ay bekledim sıra vardi😬😬 birde erken doğar falan hiç riske atmak istemiyorum ama bizde o haftalara kadar anca isim seçeriz heralde😅
AslanBebeginAnnesi HurremSultan aaaaaa gerçekten mi 🙄😤 nasıl olmuş o yaa bizimki birkaç güne elimizdeydi tüh size biraz şanssızlık denk gelmiş heralde 😔😔