Kizilkafaa Kızlar, iyi bi doktor önerisi istiyorum. Bebeğim ağlamaktan mosmor oldu. Lütfen memnun kaldıgınız doktorun adını ve muayene ücretini paylaşır mısınız?
ardenmoms Kizilkafaa Ben özel başarı hastanesine gidiyordum hiç memnun kalmamıştım oranın çocuk doktorundan Alibeyköyde bezmi alem hastanesi var doktor tuğba çok ilgili beş aydır ona gidiyoruz ücretsiz😊
Erbe Kizilkafaa ben Beylikdüzü devlet Aysel erdem soğutur goturuyorum cokkk ilgili bı kadın kendi hastasindan başka kimseye bakmior çok ilgili oğlum beş aylık beş aydır gidioruz tek kötü uani randevusuz bakmio randevuları biraz geç düşüo ama çok iyi bir doktor onu bulmasaydikta bakırköy incirlide benim kendi çocuk doktorum var ona goturcektik 31 yıl önceki doktorum oda çok başarılı kurtuluş hallaç şuan özel muayehanesi var
ardenmoms Kizilkafaa evet canım devlet karşılıyormuş ben de özel sanmıştım ücret istemediler şaşırmıştım bir devlet hastanesinde Bu kadar ilgili bir doktor ilk defa görüyorum 😀 randevu almamız gerekiyor ama
Kizilkafaa ardenmoms Sağol kuzum, ben yarın acil gitmem lazım diye aldım bi doktordan randevu. İnşallah şifa buluruz. Bebeğim 25 saattir uyumuyor ağlıyor dalamıyor uykuya, belli ki başka bi derdi var. İnşallah iyi bi Doktordur. Tekrar sağol kuzum ❤️