Tubatgn Burcinnil zararlı diyende var, zararsız diyende ama şöyle bir durum var hamileyken yapılan lazerin bir anlamı yok çünkü hormonlar değişken 🤗
Balimbebek44 Burcinnil zararli diye duydum canım bende tum vucut gidiyordum hamile oldugumu ogrenince biraktim dogumdan sonra giderim inşallah
Sibelcvn Burcinnil ben seanslarımı durdurdum hem ne olur ne olur zararlı olur diye hemde hormonlar değiştiği için etkisi görülmeyedebilir doğumdan sonraya erteledim inşallah😊
Burcinnil Tüm bölgelere mi yapıyorsunuz ve kaç haftalık hamilesiniz acaba ? Bende düşünüyorum da kararsız kaldım 🤔
pheobebuffay Burcinnil bana soruyorsanız eğer 19+1im evde kendi lazerimi yapıyorum bikini bölgesi karın kol ve üst bacak yapıyorum
MMelissaaa- Burcinnil doktorum zararı yok ama hormonlardan dolayı etki etmez dedi. Ben de sınırsız paket almıştım o yüzden gitmeye devam edeceğim. Lazercim de 4. Aydan itibaren alacağını ama özel bölge ve göbeğe yapmadığını söyledi
Burcinnil Burcinnil cerenveminigi bende aynı şekilde yaptırıyordum devam ettirmek istiyorum da doktorum karın bölgesi hariç yaptırabileceğimi söyledi 🤷♀️
cerenveminigi Bana doktorum yaptırabilirsin demişti ama gittiğim merkez ilk üç ay yapmıyoruz riskli dedi kafam karıştı yaptırmadım ama benim de hala aklımda yaptırsam sorun olur mu
Burcinnil MMelissaaa- benim doktorum da yaptırabileceğimi söyledi karın bölgesi hariç etraftan da bişeyler duyunca insan tereddüt ediyor
MMelissaaa- Burcinnil kıllara etki etmediğinden önerilmiyor hani seans boşa gitmesin diye. Ama zaten ağdaya gideceğiz her türlü bari diğer yerlerimiz için lazere devam etmek daha mantıklı geliyor bana. Özel bölgeyle göbeğe de ağda yapıyorum
Esrakrhn Burcinnil ilk 3 ay organ gelişimi süreci olduğu için tercih edilmemesi daha doğru diye biliyorum ama sonrasında yaptıranlar var tercih meselesi bence☺️