Zeynep_61_70 Sibel_72 evet canım bende 18 hafdaligim ve hiç bir belirtim yok çok şükür ne aserme ne bulantı hiç birşey 😂😂🤭🤭 maşallah 🧿 diyeyim de
Bayancorek Sibel_72 Normal tabiki, herkesde belirti olacak diye bir şey yok, benim doğuma kadar yoktu belirtim. 🌸😊
Zeynep_61_70 _Zeynepgul malesef kendini gostermiyor bir erkek diyorlar bir kiz diyorlar hafdaya detaylı ultrason a gireceğim ozaman kesinleşir İnşallah
Yenianne-_ Sibel_72 hiç bir belirti yaşamadım 31 bir haftamdayim hala yasamadim ne bulantı ne kusma ne tiksinme herşey günlük hayat gibi geldi geçti sadece ağırlaştı için şuan onu yaşıyorum öyle çok takılma belirtilere 🤗🤗🥰 Herkesde olucak diye bişey yok 🤰🏻
Papatyaa_01 Sibel_72 ben 13.haftaya girdim hala öyle aman aman belirtim yok uyku halsizlik var birde karnımda hafif acı şişlik gibi bişey var o kadar :)
AzraFarah Sibel_72 hamile olduğumu öğrendiğimde kendimi hamile gibi hissetmiyordum,sadece göğüslerimde hassasiyet oluşmuştu onun harici birşeyim yoktu
Cgdm34 Sibel_72 bendede belırtı yoktu canım yanı normal merak etme bende adetım gecıkınce hamıle oldugumu anladım😂acıkcası bendekı belırtıler 8. Haftadan sonra basladı 😌gebelıgımı ogrendıgımde 5 haftalıktım
Tasbebek Sibel_72 hiç dillendirme benim 20. Haftaya kadar hiçbir belirtim yoktu 20. Haftadan sonra kusmalarım bulantılarım başladı
Zeyrista Sibel_72 benim de öyleydi 12. Haftada bulantılarım başladı 2 hafta sonra geçti hatta hala hiçbir şey yokmuş gibi şükür ki