SemraSnmezTuru Kızlar lütfen bi fikir verin. Doğumdan sonrası için şu çok önerilen depend lohusa külodundan alıcam ama hijyen ve dikişlerin çabuk iyileşmesi açısından 2-3 saatte bir değişmesi gerekiyormuş. Depend biliyorsunuzbiraz pahalı. 3 saatte bir değişirsek bi kaç paket almak gerekmez mi ? Acaba depend in üstüne bi de normal ped taksak onu sürekli değiştirsek dependi günde iki kez değiştirsek nasıl olur ? Kafam çok karıştı
NaimeYilmaz SemraSnmezTuru bu arada cok kanama oluyor ped kurtarmaz taksanızda ustune yone degıstırmek gerekır
Esesli SemraSnmezTuru ben 2-3 tane kullandım sonra ped taktım. Sezeryan olduğu için gece sabaha kadar gazlı bez değiştirdiler gelip. Sabah depend taktım
Kubraozdemirr SemraSnmezTuru ben 10 günlük lohusayım ilk dört gün çok geldi bir paket bez yetti hatta bir tane kaldı bile sonrasında büyük pede geçtim mopaşlarda satılan 😊
SemraSnmezTuru NaimeYilmaz öylemi bana da ilk 10 gün çok yoğun oluyor ped asla yetmez dediler. Gözüm korktu biraz. Tecrübede olmayınca 🤷🏼♀️
AslNur Kubraozdemirr mopaşlarda satılan büyük ped hangisi acaba ? Arkadaşıma çocuk bezini koydurmuş iki üç kere doktor hem emici hemde kanamayı daha iyi trspit edebilmek için
yasminyasmin SemraSnmezTuru esnek olduğu için büyük beden çok da büyük değil. Doğumda 72 kiloydum çok da iyi oldu
Gudigudi SemraSnmezTuru 1 paket yetiyor yogun kanama bitene kadar onu kullanirsin. Sonra sadece ped taksan olur.