Cerennceren Gamzecimm Kız bebek kızgın haber derler bizlerde ama cinsiyetini de görmüş olabilirsin bende ögrenecegim gün rüyamda balon patlatiyordum ve mavi şeyler çıkıyordu içinden cinsiyetimiz erkek. Hakkında hayırlısı hangisiyse Allah onu nasıp etsin sağlıkla kucağına al
Gamzecimm Cerennceren aaa cinsiyet partinizi gormussunuz cok tatlı ya 😂 bizde de erkek bebek kötü haber demek aslında ama ikisi de hayır benim için suan 🤗
Leylabngll zhriscn bende bende rüyamda cok net görmüştüm yüzünü normalde rüyalarımı pek hatrlamam ama cok net hatrlioRum 🤗
zhriscn Gamzecimm 😃 25 eylüle o kadar odaklamıştım ki kendimi cinsiyet tutmadı tarih tutar herhalde dedim sırf bu yüzden eşim izne geldi 40+1 oldum hala bekliyoruz izinlerin bi kısmı da gitti öyle 🤦🏻♀️🤷♀️😅
Der_0 Gamzecimm bende 8. Haftamda çekik gözlü yuvarlak yüzlü kız vardı kucağımda rüyamda öyle görmüştüm 🥹 bi kaç hafta sonra kızım olacak inşallah ❤️💖
Leylabngll Gamzecimm yok canm 10 haftalık hamileyken rüyamda görmüştüm yüzünü bile hatırlıyorum su anda şimdi 19 haftalığım rüyamda kiz görmüştüm ama erkek 🧿💙 saglikla hatırla gelsin tüm bebislerimiz
Gamzecimm Leylabngll ben de yüzünü hatirliyorum ne kadar guzelmis cok guzel gözleri var dediğimi hatırlıyorum 🤗
Deletedmom_8 Gamzecimm ben hamile kalmadan 1 ay önce oğlum olduğunu görmüştüm. Hatta ağlıyordum hayır eşim çok üzülür diye ne alakaysa 😂 1 ay sonra hamile kaldım ve kızım olacak inşallah. 32. Haftaya girdik. 2 haftadır falan da ara ara rüyamda hep bana kızıyorlar. Niye pembe aldın bu çocuk erkek nasıl giyecek bunları diye psikolojim bozuldu 😂 bilinçaltı tamamen 😂
zuleyhasamet-11 Gamzecimm Ben hamileliğimin 10. Haftasında rüyamda erkek bebek görmüştüm. Bebeğimin cinsiyeti de erkek 😂3 gün öncede doğum yaptığımı gördüm şuan 37+6 günlük hamileyim inşallah doğum yapmam da yakındır 😂
Baltopu2 Gamzecimm canım ilk gebeliğimde rüyamda gördüğüm çocuğun aynısını doğurdum resmen,oğlumun 7 aylikhalini görmüştüm aynisiydi Şimdi ikinciye hamileyim hep kız gördüm ama oğluş geliyor yine 😍
Melisakeskinn Baltopu2 ben de şuan 27 haftalığım dediğin gibi rüyamda kendi oğlum dediğim bebeği gördüm çok merak ediyorum aynısı mı olcak
Melisakeskinn Hamile olduğumu bilmeden önce erkek bebek bezi değiştiriyodum rüyamda, hamileyken kız istiyodum ama içim hep erkek olucak diyodu yanılmadım hislerimde😊 2.kez rüyada erkek bebek gördüm oglum diyodum bakalım rüyadaki bebeği mi doğuracağım😅😅