birannebirfurki Yarın yeni açılan etlik şehir hastanesine gidicem 18 haftalık oluyoruz ve cinsiyetini asla göstermiyo ne tür tatlı şeyler yesem daha çok hareketlenir çikolatayı başlarda bayılarak yiyodum ama şu an öğürtü geldi artık fikir verin 😅
Rumeysa6115 birannebirfurki benimki de hic tepki vermedi göstermiyor asla. Cıkolata da yedim ama bana mısın demiyor. Vişne suyu içip gir doktorların önerdiği o. Ama bana oda fayda etmedi 😅
yigitinannesiiiii birannebirfurki muzlu süt yada vişne suyu bide doktor usgde bakarken nefes alışını burundan derince al ver yani nefes egzersizi gibi düşün oksijen güzel giderse kana bebeğe giden kan akışıda hızlanıyor bebek hareketleniyor 😉😉
Eldgrn birannebirfurki olur canım maksat tatlı yemek tatlı birşeyler ye yeterli alışkanlık olmuş çikolata lafı tatlı diye 🤣🤣
Rumeysa6115 birannebirfurki valla bende anlamadım ki. Sırf utanmaya göre kız diyolar lakin iki doktora gittim ikisi de net bisi diyemedi 😅 19 haftalık olucaz cinsiyetimiz orta da yok 😂😂
birannebirfurki Rumeysa6115 al bendende o kadar çin takvimi, maya takvimi, yüzük testi falan hepsinde kız çıkıyo gel gör ki ultrasonda göstermiyo 😂
Rumeysa6115 birannebirfurki kesin gösterseler ah 😅 doktorlarda göremedikleri için net konuşamıyorlar halıyle