ceren8 Merhabalar🫶 Park yatak alacağım yoyko ve madre arasında kararsız kaldım. Anne yanı beşik olarak kullanacağım. Sizce hangisi daha iyi veya başk tavsiyesi olan var mıdır
2022bebeki ceren8 Ben de ikisi arasinda kaldim açıkçası farkı bilmiyorum 3. Seçenek Prego 4. Kanz diye düşündüm
Melokrks ceren8 Elele madre model aldım anne yanı oğlusum doğdu 9 gündür kullanıyoruz biz çok sevdik kullanışlı memnunuz
ssusarii ceren8 ben yoyko aldım gayet güzel ve sağlam geldi çokta beğendik anne yanı oluyor kademeli zaten tam denk geldi yatağıma sallanıyor genişliği de çok ideal benim için ne çok küçük ne de kocaman hantal bi beşik değil yani bebişim daha doğmadı alınca denemek için kurduk ama gayet hoşumuza giden bi model oldu 😊
Asyabuse Ben Unibayb nin aldım henüz gelmedi kargodan. Yatak dahil 1571 e almış oldum indirimle, 6 ay kullanacağım anne yanı olarak sonra montessoriye geçicem kullananlardan iyi güzel yorumlar var bakalım deneyip göreceğiz 😇
Hicran-01 2022bebeki biz kanz sleepside anne yanı oyun parkı aldık. Kullanmadık henüz ama çok beğendik
Nur_yucetas12 2022bebeki Ben kanz aldım anne yani da oluyor çok kaliteli ve çok güzel henüz kullanmadık
Asyabuse ceren8 uni bayb lindo oyun parkı bebek beşik 70×120cm + visco yatak olarak geçiyor hepsiburada da, indirimi bitmiş 1699 tl gözüküyor 😇
marnus ceren8 dün yorumlara bakarak yoykonunkini aldım. Hepsiburada da indirim oluyor sürekli. 2174 liraya düşmüştü gri rengi aldım hemen