AslanBebeginAnnesi Dkahraman Evet çoğu anne adayımız sola yatmayı tavsiye etmiş ben de deneyeceğim 💜💜
AslanBebeginAnnesi Gulyaahmadli Ayy ya 😔😢Bir de son haftalar insan sürekli artık doğursam da kurtulsam diye düşünüyormuş ya 😔😔
Gulyaahmadli AslanBebeginAnnesi aynen öyle..o kadar ağırlaşıyorki insan biran önce doğsamda rahatlasa canm diyorsun🥲🥲🥲
zumzum AslanBebeginAnnesi Çok teşekkür ederimm. En başından beri pozisyonu öyle diye biliyorum, resmen böylece büyüdü. 😄 Artık mecburen alıştım, az kaldı diye kendimi motive ediyorum. 😵💫
AslanBebeginAnnesi zumzum Ever bir şey kalmadı 💜 Doktorunuz ne diyor dönmesini bekleyelim mi diyor yoksa sezeryan mi yapalım diyo
zumzum 28 hataya yeni giricez,bana göre az kaldı yaniii 😁😁😁 Henüz doğum için bişey demedi doktorum iki hafta sonra kontrolüm var bakalım.
AslanBebeginAnnesi zumzum aaaa daha 28 mi 🥲 o zaman döner 34 - 35 ’ten sonra dönme ihtimali azalıyor ama şu an dönme şansı çok yüksek 💜
AslanBebeginAnnesi AslanBebeginAnnesi Kızlar sağıma doğru dönüp yan yatıyorum ve başımın altına iki yastık koyuyorum resmen yok oluyor kaburga batması şikayetim 😍 Bilginiz olsun denemek isteyenler olursa 💜
Son-ali295 AslanBebeginAnnesi maalesef çözümü bulamadım ve benim bebeğim ters yani başı orda olduğu için öyle olduğunu söyledi doktorum yaklaşık 3 aydır çekiyorum bu ağrıyı benim hem sırt kaburga hem göğüs kaburgam oturmak bile bazen eziyet geliyor 😔
Guzelhayat AslanBebeginAnnesi ben düşüp iki ay önce kaburgami kirdim sağa sola done bilmeye iki ay sonra daha yeni basladim suan 9cu ayimdayim yani beterin beteri var iki ay acı çektim hicbirsey yapilmuyor sonuc olarak.
AslanBebeginAnnesi Guzelhayat Ayyy çok geçmiş olsun çok şanslıymışsınız allah bebişinizi korumuş nasıl düştünüz
Guzelhayat AslanBebeginAnnesi gogsumu carptim koltuga evi silerken ayagim kaydi malesef.ama aynı sezeryan kesigim var gibi ama bu sefer sanki gogsumu kesmisler gibi haraket edemedim agridan Allah tan karnim carpmadi
Senazeynep34 AslanBebeginAnnesi Canım benimde öyleydi hatta seninle konuşmuştuk sanırım. Doktor, belki faydası olur diyerek nbl markasinin magnezyumum verdi. Şuan çok iyi. Yani artık dokunmadihim sürece acımıyor. Önceden magosit kullanıyordum sabah-akşam ve 2 soda içiyordum. Şuan sadece nbl ve bir soda içiyorum unutmazsan 😊
AslanBebeginAnnesi Senazeynep34 Canım ben sordum bi kaç tavsiye ediyor musunuz diye. Hayır dedi son haftaların zaten dedi 🤷🏻♀️☹️