lizge Biz 39+1 olduk doğuma 6 gün kaldı hala isim bulamadik İlk bebeğimin adı Zeyd Sizin bebişlerin isimleri neler kızlar
Asivemavi lizge perşembe günü kısmetse dogumum oğlum olacak ismi Demir💙sağlıkla gelsin bebelerimiz inşallah
Mellteml lizge benim gibi biri daha varmış Çok sevindim. Bende isim bulamadım 39 haftaya girdik nerdeyse 🤣
Ysm0307 Bayanbt bende başta kerem Ali diye çok düşündüm kaynanamgilin o ne biçim isim yok ya demesinden sonra vazgeçtim
Aslimii Bayanbt yaa 😍😍 benimde 13+4 erkek olursa kerem ali yada ali kerem olsun demistim. Yinede soyle bi bakiyim derken karsilastim. Ismimde aslı hic degistirmesemmi 😀😀
Sevdee90 lizge zeyd ismini bende çok istiyordum eşimi ikna edemedim bir türlü 🙃 muhammed yusuf olacak rabbimin izniyle. Son 9gün 🙊
pnremr22 Erkenci kuşum ekimin 8 ile 23 arasında gelicekti ama ismine karar vermiştik Eylül ipek istedik ve Eylül de 36. Haftada 🥰🐣
Busra_sansar pnremr22 Ben de 36. Haftadayım kızımız olacak Yüsra Rana koyacağız inşallah ☺️ 31 Ekim doğum tarihim hayırlısıyla gelsin tüm evlatlarımız
Kvsr98 lizge Baba ismimiz Ali Rıza o yüzden oğlumun ismini Mustafa Kemal koyduk😁 Atam gibi bir birey olsun isminin sahibine çeksin 🙏🏼
RuyaEce Kvsr98 harikasınız oğlum olsa ben de Mustafa Kemal koyacaktım❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰 adıyla yaşasın güzel çocuğunuz ❤️❤️
lizge icegul bir defa tek gördü cinsiyeti erkek dedi %80 kız olsa ismi hazır ama erkek bulamadık bir türlü