Ceren67 Ya kızlar çok kötü oldum lütfen cevap verin parmak aram bu şekilde soyuldu böyle parmak arasında durum yaşayan yokmu
1erkekkannesiiii Ceren67 canım hormonlardan oluyor geçiyor sonra bende olmuştu nemlendirici kullan dedi doktorum sonra geçti
2erkeksnnesi Ceren67 inanın aynı şekilde oldu parmaklarımın üstünde bile oldu avuç içimde bile oldu ama asla doktora BİLE sormadım çünkü hamilelikten olduğunu hissetmiştim bi süre sonra da geçmişti zaten 🥰 ve özellikle şiştikçe olduğunu hissetmiştim
1erkekkannesiiii Ceren67 egzamaya benzettim biraz ama cok bilgim yok eczaneye ya da aile hekimliğine bi gösterin isterseniz benim acıma yanma olmamıştı sadece kaşınıyordu
Ceren67 1erkekkannesiiii benim kaşınma yok yanıyor ve aşırı kızarık sizde parmak aralarında mı oldu kızarma ve böyle soyuldumu
1erkekkannesiiii Ceren67 evet soyuluyordu parmak aramda ve parmak uçlarımda vardı tetanoz falan oldum sandım korktum da normalmiş 🤔
2erkeksnnesi Ceren67 yok canım benimkinde asla kızarma olmamıştı sadece soyulma olmuştu resimde farkettmedim seninkinde kızarma da mı oldu o soyulan yerlerde 😟
Ceren67 2erkeksnnesi çok teşekkür ederim yanıt için Allah razı olsun baya uzun sürdü yanıyor kızarık soyuldu kabuğunda bi görüntü var o yüzden korktum sizin benimki gibiydi değilmi resimdeki gibi
Ceren67 2erkeksnnesi evet baştan beri kıpkırmızı soyulma olsa zaten tek takmam içi böyle kan kan duruyo