Burcumusic91 Halimik-60 haftası ile uyumlu dedi doktorum . Her bebek farklıdır genetik olarak . Son 3 haftadayız zaten kilo alacak daha da , yani umarım öyle olur 🤭 en azından doğum kolay olur diye düşünüyorum
Gokceeeee genccanne 30.haftamız 1.390 gram şuan iyi mi bilmiyorum doktorum tam haftasına uyumlu dedi bakalım kaç kilo doğacak sizin kaç kilo bebeğiniz 🙃
genccanne Gokceeeee Maşallah normaldir şu kiloda olcak diye bir şey yok ortalama önemli ölçümleri de normalse uyumlu olduğunu söyler doktor Şuan benimde 1206 grammış 28+0 dık dün ozaman söyledi hekim
N-u-r Ben mi iyi beslenmedim bilmiyorum bebeğimm kilosu geride bana tavsiye vereceklere açığım ve çok üzgünüm
genccanne N-u-r Canım sağlıklı olsun inşallah bebeğin canını sıkma Muz ceviz süt yumurta kaşar peyniri badem yoğurt bunları bol bol tüket ve bebeğine iyi geleceğini düşünerek tüket emin ol işe yrar bebeğin kilo alır inşallah yeterki sen iyi düşün💜
seyma9188 genccanne 25+5 haftalığız 905 gr 37 cm dedi daha bugün gittik.Karın çevresi biraz zayıf dedi canım sıkıldı ya.Beslenmene dikkat et dedi doktorum balık yağı takviyesi verdi.Midem almıyor ya başlarda çok kustum hâlâ da çok iştahlı değilim.
N-u-r genccanne inşallah insan yinede kötü oluyor sağlıklı olması en önemlisi tabi ki teşekkür ederim 🙏