mrcmrc1903 Kızlar selam, bebeğinde süt ve süt ürünleri alerjisi, çoklu besin alerjisi olanlar tecrubelerini paylaşabilir mi? Süreç nasıl ilerledi? Alerji testini kaçıncı ayda yaptırdınız? Belirtleriniz nelerdi?
Lavantam20 mrcmrc1903 alerji testi cok az kesimde tespit ediliyor anne yediklerine bakarak buluyor diyetisyene değil alerji doktoruna gitmeniz lazım diyet açarken
Derya mrcmrc1903 direk alerji doktoruna mı gittiniz yoksa cocuk doktorunuz mu yönlendirdi ? Benim bebeğim çok alerjik bir bebek ilaçlar olsun besin olsun ama hiç alerji testine yönlendirilmedik
benimmdunyamm mrcmrc1903 benim bebeğim de vücutta kabarma benek benek oldu doktora götürdüm alerji bu dedi kusma ve kaka da kan var mı dedi ben de dedim kusma zaten çok fazla var bizde ama kan yok kaka tahlili aldı kaka tahlilinde kan çıkmadı şükür çıksaydı diyet uygulayacaktim yani şuan süt ürünleri yiyorum bir sıkıntı yok arada gene kabarıyor ama neyden kabarıyor bilmiyorum damlasi var kabarınca kilosu kadar veriyorum geçiyor
mrcmrc1903 Lavantam20 Alerji doktoruna gittim muayene bile etmedi direkt test dedi 40 günlük bebeğe o testi yaptırmak istemiyorum 😭 Şu an diyetteyim
mrcmrc1903 Derya çocuk doktorum tanı koydu benim içim rahat etmeyince alerji doktorunada götürdüm kafam allak bullak oldu. Sizin belirtileriniz neler? Bizde mukuslu gürültülü kaka ve huzursuzluk var kan negatif çıktı.