Efsunala_ Kızlar benek doğduktan sonra bu konuda sıkıntı yaşar mıyım şimdiden düşünmeye başladım bebek rahatsız olup uykusundan uyanır mı ben bile rahatsız oluyorum bebeğim nasıl tepki verecek acaba bu durumu yaşayan var mı
Hestiaa Bebeğinizin rahatsız olacagını sanmıyorum, nitekim süpürge sesi fön makınesi sesi gibi seslerde uyumaya bayılıyorlar hatta.Sese alışık olursa etkılemez horlama sesi
Efsunala_ Hestiaa inşallah dediğiniz gibi olur ya ben şimdiden geriliyorum rahatsız olacak diye çünkü normal bir horlama değil 🙈😅
Deletedmom_85 Bebeğinizi sese alıştırmanız da fayda var bence alışsın işte bahaneyle 😄 dışarıda, misafirlikte, ev süpürürken, müzik açıkken vs. Çok çok işine yarayacaktır bu durum.
Efsunala_ Deletedmom_85 evet alıştırmakta fayda var ama kendisi alışmak isteyecek mi bu durum beni düşündürüyor 🙈😂😂
Deletedmom_85 Efsunala_ süpürge sesi fön makinesi sesi açın doğduğu zaman uyuturken falan. Bebeklerin en sevdiği ses, anne karnında ki seslere benzetiyorlarmış🌸 alışır alışır dert etme 🙃