Esra29111 Arkadaşlar kimyasal gebelik yaşadım ne kadar süre beklemeliyim tekrar gebelik için bilgisi olan var mı bu konu hakkında?😌
Brck0303 Esra29111 bn öyle bir durum yasamadm ama doktorun bişey demediği sürece istediğin zaman kendini iyi hissettigin zaman olabilir arkadaşmn biri yaşamıştı 3 ay beklemek istedi kendini hazır hissetmek istedi hazır hissedince de bebek için uğraştı 1 ayda hamile kaldı
Sinem94 Esra29111 doktorunuz birşey söylemedi mi ?? korunmanızaa gerek yok benim doktorum böyle söylemişti genelde tüm doktorlar bu konuda aynı fikirde oluyorlar kese bile oluşmadiği için
mavipapatyaa Esra29111 değer sıfırlanmadan olusan geneliklerde düşük ve dış gebelik riskinin cok yukak olduguni belirtmisti doktorum
Mutluuygungelen Canım ben nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim, nisan sonuna kadar da kanamam oldu hatta, sonra mayıs 11 de regl oldum, hormonlarım değişti heralde diye düşündüm 5 gün erken oldum çünkü, haziranda öğrendim ki hamileyim😍
Sinem94 Mutluuygungelen bir ay sonra mi hamile kaldınız ben ağustosta geçirdim ama gebe kalamadım henüz
Dcl027 Mutluuygungelen canım kimyasal geçirdiğin zaman kanama ve sancıyla mı başladı yoksa betan düşmeye başladı sonra mı kanaman oldu
Esra29111 Sinem94 Ya benim doktorum 2 ay korun vücudun kendini hazır hissetsin dedi bide d vitamini verdi o sıra kullanmam için
glsh25 Ocakta kimyasal gebelik geçirdim temmuzda hamile kaldım doktorum hemen sonrasında folik asit vermişti bende korunmadım süre boyunca
miraninannesi_ Esra29111 balım bende 16 temmuz da kimyasal geçirdim 17 ağustos regl oldum. 17 eylülde hamile olduğumu öğrendim 2 ay.
MinnieMouse Esra29111 Mart’ta kimyasal gebelik geçirdim, 19 Mart’ta kanamam basladi 6-7 gün sürdü. 26 Mart’ta hcg 29 a düşmüştü. 2-6 nişan arası yumurtlama hissettim ve hemen hamile kaldım. Şu an 28+3 🥰 hemen arkasına hamilelik daha kolay oluyor
Yenianne66 MinnieMouse bende kimyasal gebelik geçirdim bu ay yumurtlamaya getirdik umarım benimki de olmuştur 🥲
Esra29111 @miraninannesi_ Ya kimyasal gebelik geçiriyorum bitince korunmasız iliski olursa hamile olursam yine aynı hayal kırıklığına uğrarmıyım diye korkuyorum doktor da 2 ay vücudun toparlansın diyince de kafam karıştı doğru mu diyor acaba diye
miraninannesi_ Esra29111 kimyasalı amacı sağlıksız olan embriyo atmak yenisi daha sağlıklı olması için bence bekleme regl bitsin 1 hafta bekle diğer hafta devam et.
Yeniiannecikk Esra29111 yani doktor 2 ay bekle diye aslında söylemiş kafanız neden karışıyor burdan birisi hemen bekleme yap demesi mi önemli doktorunuz mu önemli hadi o doktoru sevmedin diyelim başka doktor a da danissan yine aynı cümleyi duyacaksın vücudun dinlenmeli kolay bişey değil sonuçta hem kimyasal hem dış gebelik geçiren birisi olarak söylüyorm
Melek2424 Esra29111 ben yaşadım çok şükür martta kimyasal yaşadım mayısta 4haftalık hamile olduğumu öğrendim işallah Allahım sanada tattırsın cnm