cancu1 Canım benim bana da bakar mısın 9 haftalık tı burda 
eminebeyzaa Gulsen4224 ay inşallah🤲🏻 teşekkür ederimm💐15+3 erkek,16 kız,16+6 erkek,18+2 kız, 20+3 (detaylı) erkek, 21+2 de görülmüyor bacak arası hep kordon dendi şuan 23+2 ve hala cinsiyeti bilmiyorum 🥹
Sevdamavzer Gulsen4224 Gulsen4224 isminizi çok duydum bana da bakabilirmişim kaç haftalıklara bakıyorsunuz bu arada
cancu1 Gulsen4224 ay hadi inşallah canım benim 2 tane dünya güzeli kızım var Buda erkek olur inşallah 💟
cancu1 Gulsen4224 9 haftalıkken söyledin bugün kesin ve net erkek olduğunu öğrendik gerçekten bildin canım 🩵
Gizem_erdag Gulsen4224 yarın bir usg görüntüsü alabılırsem hemen yazacağım sıze daha 5+4 ama catlayacam ben dayanamıyorum öğrendıgımden belli sadece cınsıyet aklımda var Rabbim hayırla saglıkla kavustursun ama gunler gecmıyor sankiiiiii umarım erken görürsünüz msjımı 😆😆😆
sumeyyeyilmaz ceylannnn12345 Medipol Bahçelievler de hangi doktora gidiyorsunuz bende oraya gidiyorum 🥰
Gulsen4224 Gizem_erdag canım ama daha 5+4 ben 10 hafta üzerine bakıyorum eğer 10 hafta olursa burdayım yine bakarım inşallah 🥰
Diha tugceatlass 3 gün var sanırım aramızda bende bugün 14+1 oldum ☺️ sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah 🙏