ilaydak443 Gulsen4224 Gulsen4224 15.hafta ultrason görüntüsü de var ama arkası dönük olduğu için henüz bir cinisyet tahmini yapamadi doktorum teşekkür ederim cevap verdiğiniz için😻
Gulsen4224 ilaydak443 rica ederim ne demek çiçeğim bacak arası dolu geldi banada gönlünce olsun inşallah 🤲🥰
Yasmin86 Gulsen4224 heryer yazıyorum sıze yenı öğrendımde resım paylasmayı😁 banada bakarmısınız? 10+1
Yasmin86 Gulsen4224 Çok tesekkur ederım 2 oğlum var çok ŞÜKÜR😁Buda 3.oluyor 😁Dr emın olamadı carsamba yıne gıdecegım burda erkek denılıp kıza donen cok duydum olurmu ki🙈Sağlıklı olsun tabı ilk öncelıgımiz bu🤲🏻
Yasmin86 Gulsen4224 10 haftalıktı erkege benzettım çıkıntı gördum dedi ama suan cok erken dedı haftaya gel tekrar bakalım dedı.Çarsamba gıdıcem Nasipse☺️
Gulsen4224 Yasmin86 inşallah gönlünce olsun çiçeğim 🤲10 hafta çok erken bi tahmin emin olmak için kız bebekte de cikinti oluyor nereye baktığı önemli çıkıntının
ipek-karadag80 Gulsen4224 Gülşen hanım merhabalar bana da baknilir misiniz rica etsem Şimdi den teşekkür ederim