Saasgjfdh melegimhosgeldin1 ben fotoğrafı paylaşmıştım biraz yukarılarda kalmış tekrar yükleyemiyorum 😬
Hulya1920 melegimhosgeldin1 Amin canım önemli olan sağlıklı olmaları kız erkek farketmez insan merak ediyor biran önce bişeyler almak istiyor hepimizinkini hayırla ,sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin Rabbim 🤲🏻☺️
Moon_light Gulsen4224 ilk gebeligimde gordum seni bu uygulamada ozamanda bilirdin cogu kisininkini ama cekinirdim sana sormaya suan ikinci gebeligim 8 haftalik daha biraz zaman gecsin rahatsiz edicez seni bu defa 😅❤️
Merve45merve Gulsen4224 bana da bakar mısın canım teşekkür ediyorum şimdiden çok merak ediyorum 11 haftalık ![https://www.hizliresim.com/gf8pu0j
ebruli1 Gulsen4224 Gülşen hanım gerçekten de erkek geliyor :) bugün gördü doktorum 12 haftalikken sen erkek demiştin şuan 16 haftalık :)
Cicilibicilim Gulsen4224 abla bana da yapar mısın tahmin 5 buçuk haftalık hamileyim rica ederim lütfen 🤲😊❤️
Gulsen4224 Moon_light yaa niye çekindin bal halla halla inşallah ikincimize kısmet büyüsün bakalim 🤲🥰