Nirmala @Gulsen4224 benimkinede bakabilir misin aşırı merak ediyorum. 🥰😍 https://resimyukle.io/r/VQSM7TQYvu https://resimyukle.io/r/gmU7QRGLj3
Gulsen4224 Morkelebek26 balım bayadır bakıyorum artık alıştım bebeklerin kafa kemik yapısı nub duruş uyumuna göre yorumluyorum bi 9 ay ara vermiştim aslında tekrar dönüş yaptım 🥰
Gulsen4224 Ummu_gulsevinc ooo maşallah az kalmış annesi sağlıcakla gelsin prenses bebeklerin kafa kemik yapısı nub duruş uyumuna göre yorumluyorum 🌸
Ummu_gulsevinc Gulsen4224 bu yöntemle para bile kazanabilirsiniz Instagram da bir çok sayfa var ve tahminleri tutmuyor ücret karşılığında bakıyorlar ben sadece fiyat sormuştum fotoğraf la bakım 50 tl başka bir yöntemle 120 yazmış diret engelledim🙂
Morkelebek26 Gulsen4224 gerçekten çok şaşrtıcı genelde o ultrasonu tahmin için attıklarım yok bacak arası yok, yok arkası dönük, net gözükmüyor gibi bahaneler bulmuşlardı ama sizin pat diye söyleyip bilmenize çokk şaşrdım cidden tebrik ediyorum sizi 👏👏💜😍
Gulsen4224 Morkelebek26 yaa teşekkür ederim çiçeğim çok minik bakınca çözüyorum artık sağlıcakla gelsin inşallah annesi prenses 🥰🌸🤲
Morkelebek26 Gulsen4224 rica ederim balım çok teşekkür ederiz inşAllahhh hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım 😍🤗
Gulsen4224 Morkelebek26 rica ederim ne demek gönlü güzelim 🥰aminn inşallah ben hamile değilim ama bütün hamileler sağlıcakla kavuşsun yavrusuna❤🤲
Gskasim1 Irem34_52 ayyyy gördüm doğru tahmin etmiş Gülşen hanım sağlıkla kucağınıza alın diyorum çokkk sevindim inşallah darısı bana o zaman 😍 ne yazık benim kontrole daha 8-9 gün var nasıl bekliceksem birde keyfi isterse söyler artık doktor 16 haftalık olmuş olacağız
Melisagonultas1 Gulsen4224 BUGUNNN OGRENDIKKKKKK KIZIM OLUYOOO Allah her dilegini önüne sersin insallah rabbim tuttugun her nimete bereket yagdirsin, belki dünyalari bagis etmedin ama nasil tatli bir heyecan yarattin, doktor kiz diyince aklima ilk sen geldin 🤣❤️
Morkelebek26 Gulsen4224 yaa cidden mi balım istiyorsan inşAllahhh sende en yakın zamanda meleğine kavuşursun burda da postunu görürüz çok Amin 🤲🤲🤲